Osveta se servira hladna… Za 78 dana uspeo je da polomi čaša, flaša i pitaj boga čega još za nekoliko desetina hiljada evra, a sada će konačno saznati koliko je sve to “bolelo” Velikog Brata.

U lažnoj, odnosno istinitoj nedelji, stanare Kuće Velikog Brata očekuju mnoga iznenađenja. Iako je “lažna nedelja” zahvaljujući zaboravnosti jedne od voditeljki, odnosno matičarke Katarine Šišmanović, preimenovana u “istinitu”, ta istina se ne odnosi na bivše stanare Kuće Velikog Brata koji se nalaze u luksuznom delu zajedno sa Nemešem.

Sve njih, a najviše Nemeša, očekuje “serija laži” od Velikog Brata, a prva je:

Humanitarna fondacija Adria od srca nominuje Nemeša za godišnju nagradu za dostignutih 700.000 pregleda njegove pesme “Znam taj smešak” na kanalu YouTube.

Zvuči lepo…i to što ljudi “klikću” na Nemeševu autorsku numeru, a to što je neko odlučio da ga nagradi…zvučalo bi da ovaj drugi deo nije potpuna laž.

Humanitarna fondacija ne postoji, ne dodeljuje nagrade niti će ikad, ali Veliki Brat će napraviti presedan i namagarčiti Nemeša.

“Nemeš, znam da ne bi trebalo da ti odajem informacije iz spoljnog sveta, ali ova jedna se tiče tvojee karijere”, čuo se “surovi” glas Velikog Brata u ispovedaonici. “Nominovan si za nagradu, a ukoliko je osvojiš, uključićeš se u dodelu putem video-linka iz Kuće…”

Šta reći osim osmeh na licu Marijanine jače polovine, radost, neverica, šok, oduševljenje, suze…iako malo zasluženo, ipak je surovo…a biće tek kada tu istu nagradu sutra i osvoji, obrati se “naciji”, zahvali fanovima na podršci…

Dok Nemeš ide da “piše kostur govora koji će održati sutra”, Veliki Brat će smisliti način da Nemeševu nagradu polomi…baš kao što je Nemeš njemu izlomio Kuću.Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар