Stanari kuće VB juče su zablistali na premeri mjuzikla “Romeo i Julija”. Iako je ranije bilo manjih sukoba oko koreografije te Soraja i Brendon nisu bili zadovoljni svojim kostimima, predstava je u VB kući ipak uspešno izvedena.

I ukućani su zadovoljni odrađenim, a najviše pohvala su dobili Lester i Soraja. Stanari su se složili kako je najlepša scena ona poslednja između Romea i Julije. Nemeš je kao redatelj pohvalio Soraju koja je tekst naučila skoro savršeno, ali i Lestera, jer je izveo tekst koji nije na njegovom materinjem jeziku. S obzirom da su ukućani dobro izveli predstavu, danas će imati priliku da izvedu “prvu reprizu” mjuzikla.
Sinoć je Brendon opet pokušao da bude u centru pažnje. Ovog puta mu je za to bila potrebna Sorajina odeća. Iz čista mira je prišao Sorajinom koferu, uzeo svu njenu garderobu i prekrio se njom. Tako fino ušuškan, s osmehom na licu, čekao je reakciju ukućana. Nije puno čekao, ali zato je puno dobio – čitavu činiju testa za palačinke. Soraja mu je naime, vidno iznervirana, izlila testo po glavi. Međutim, Brendon se i dalje samo smeškao… (Scandal)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар