Žena Lavica zarobila je muškarce, a svaki put kad se oglasi, stanarke imaju tačno dva minuta da obuku svoje kostime superžena i okupe se u dnevnoj sobi, nakon čega će jednoj od njih biti poveren zadatak da pokuša da oslobodi jednog muškarca. To je ovonedeljni zadatak.
Prva koja je morala da spase jednog muškarca iz jazbine Žene Lavice je Soraja, koja je dobila 90 minuta da skulpturi ledenog muškarca skine bokserice i da ih Ženi Lavici. Uzela je fen i uperila ga u led, te skulpturu izudarala turpijom kako bi što pre skinula bokserice. Zadatak je izvršila dovoljno brzo i time dobila pravo da oslobodi jednog stanara, a odlučila je da spasi Horvata. Stanarke je pitala slažu li se s njenom odlukom, a niko, osim Marijane, nije imao ništa protiv. "Ne slažem se s odlukom, ali to je bio tvoj izbor", kazala je Marijana, nakon čega ju je Soraja pitala koga bi ona spasila.
"To ti je glupo pitanje", komentarisala je Marijana, kojoj njen dragi Nemeš, nakon samo jedne noći koju su proveli razdvojeni, očigledno jako nedostaje. Preobučene u superžene, stanarke će morati dobrano da se potrude da oslobode svoje muškarce, a u tome će im pomoći novopridošla Antonija Jovanović iz Opatije, koja se za potrebe nedeljnog zadatka zove Diva Antonela. Njena supermoć je hrana koja ubija, a skriveno oružje kečap i senf. Dosadašnje stanarke kuće Velikog Brata svoju novu cimerku dočekale su u dnevnom boravku, a iako su isprva bile na oprezu zbog nove stanarke, devojke su se ubrzo opustile te Antoniji, nakon Sorajinog predviđanja da će u kuću ući još neko, prepričavali koliko su do sada izgubili novca zbog kazni. Nova stanarka Antonija samim svojim dolaskom uzburkala je strasti u kući, ali i probudila znatiželju kod stanara. Marijana je pokušala od nje da izvuče informacije o spoljnom svetu, ali Antonija nije htela ni da pisne. (Index.hr)

Odlična zarada
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар