Od kad su Nemeš, Nikola, Duško i Nirmal ostali sami u jazbini žene lavice, ušuškali su se u topli autobus i ne progovaraju. Za razliku od sive jazbine, u kući su svi u duhu roze boje. Brendonu se jako svidelo Sorajino odelo za ovonedeljni zadatak, pa je jedan deo kostima iskoristio za nastup koji je bio samo za njega. Trčao i igrao balet, oskudno obučen, kroz kuću Velikog Brata. Ukućanima nije prijao takav Brendonov stajling ali su se ponašali kao da ga ne primećuju.

Brendon pokušava na sve moguće načine da bude primećen jer ne želi da bude u senci ostalih ukućana. On je nakon svoje tačke ubedio Lestera da se posvete svom izgledu, tako što će obojica stavili maske za lice. Što su i uradili. Dok je Brendon pokazivao svoje veština, ukućani su razgovarali sa Radašinom koga je Bojana oslobodila iz jazbine žene lavice. Radiša je kako dolikuje poljubio sve ukućanke. Svi ukućani nakon pozorišta u kući, zajedno su seli da ručaju. Uskoro ih očekuje iznenađenje.

U Jazbini su imali priliku da vide na televizoru deo žurke. Nemeš kaže da mu je drago što su se ukućani lepo provodili i da je to generalno neki njegov utisak. U jednom trenutku Nemeš je razbio pesnicom zid jer su ga ponele emocije. Na pitanje zašto je razbio zid i opet pokazao svoju nasilničku i impulsivnu stranu, Nemeš odgovara da mu je tako došlo, da su ga pogodile neke pesme, i da nije zbog alkohola, jer ga nije bilo. Sebe komentariše supermenom, u smislu da njegova pesnica u svakom slučaju ne bi stradala, koliko god da je debeo zid Nakon što mu je Veliki Brat saopštio da im se od ukupnog fonda odbija jos hiljadu i petsto evra, Nemeš je ostao bez reči. (vb4.emotion.rs)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар