"Ljubi bližnjeg svog, ali bivšeg bližnjeg svog ..."Ovo je novi slogan kojim se poslužio Nemeš, dajući jasno do znanja ko je „glavni u pećini“. Stvari u kući VB su se znatno promenile od kada su došli novi ukućani. Iako se Antonija fino uklopila u ženski deo ekipe, Vladimir i Brendon nisu uspeli da se uklope u muški deo ekipe, naročito Brendon, koji je već uspeo da izbaci Nemeša iz takta. Između njih dvoje varnice su proradile i već su uspeli da se posvađaju. Brendon, kao trenutno najveći „čudak u kući“, kako ga je Horvat opisao, sve radi ne bi li Nemeša izveo iz takta. Dok drugi ukućani manje više ignorišu Brendonovo čudno ponašanje, Nemeš ne može da ćuti, pa su stigli već da se posvađaju.


Juče je Brendon obuven hodao po Duškovom dušeku, što mu je Duško zamerio a Brendon mu je odbrusio i to na engleskom rekavši mu „So what“, davši im do znanja da hoće da radi šta hoće. Nemeša je to iznerviralo i rekao mu je kako je „nevaspitan i bahat, a povrh svega bezobrazan“ što Brendona nije uopšte dotaklo. Nemeš mu je rekao da može za pet dana da ga „išutira iz kuće“, na šta je Brendon hladno rekao da je ga baš briga šta Nemeš misli. „Što se mene tiče, ne moramo ni da razgovaramo“, rekao je Brendon Nemešu. Između njih dvoje varnice su izbile i zbog cigareta, jer je Nikola dao cigare namenjene Nemešu Brendonu. Nemeša je to dovelo do ludila i nije mogao da sakrije šok.“Da li je moguće da si ovom degenu dao moje cigare?“, urlao je Nemeš.


A superherojke do sada uspešno obavljaju svoj zadatak spašavanja muškaraca. I Marijana na sve moguće načine lobira da spasu Nemeša, ubeđujući ukućanke kao je to za sve njih najbolje, jer „one znaju kakav je on“. Međutim, to joj do sada nije pošlo za rukom. Posle Horvata, koga je spasila Soraja svojim „supermoćima“, Antonija je spasila Brendona. On nije dočekan u kući kao što se nadao, jer je Horvat iskoristio priliku i devojke upozorio da je Brendon „čudan,bahat, i veliki provokator“. Ko će biti sledeći ukućanin koga će superherojke spasiti,videćemo, kao i šta je sve spremna Marijana da uradi da bi Nemeša „oslobodila" od Velike Lavice. (Svet.rs)

Odlična zarada
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар