Novi stanari u kući VB su uneli pravu pometnju. Na pomolu je nova ljubav kao i novi klanovi. Posle više od 50 dana, dolazak novih stanara je poremetio odnose koji su do sada postojali u kući. Dok Brendon iritira većinu ukućana svojim ponašanjem, Vladimir je bacio udicu na Bojanu, na koju se ona rado upecala. Međutim, i novi stanari imaju poteškoće da se adaptiraju, ali najviše jedan na drugog. Između Vladimira i Brendona svađe su sve učestalije, i netrpeljivost između njih sve jača i jača.
Naime, dva nova ukućana od samog početka se nisu slagala, međutim juče je Vladimir jasno dao do znanja Brendonu sta misli o njemu.
"S budalom ne možeš da razgovaraš" rekao je Vladimir Brendonu, nastavivši: "Da, zvaću te budalo, jer to jesi." Klanovi u kući počinju da se dele, uglavnom na one koji podržavaju Vladimira i one koji simpatišu Brendona. Brendon nije omiljen među ukućanima i jedini pakt koji je sklopio je sa Marijanom, a ona je zajedno sa njim izogovarala Vladimira rekavši da je ”jako iritantan i veliki folirant”. Marijana od samog početka ne moze da ga smisli, jer je prema njoj “on egocentrik koji stalno priča”. Vladimiru je za sad u kući lepo, naročito što su se između njega i Bojane rodile emocije i njih dvoje su postali glavna tema ukućana. Svi komentarišu njihov blizak odnos i da su nerazdvojni. Vladimir ne krije svoje simpatije prema njoj i stalno je ljubi, njuška. Bojani vidno prija njegova pažnja tako da nam ostaje da sačekamo i vidimo šta će se dalje dešavati između njih dvoje.



Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар