Pobednica zadatka u kutijama, Soraja, nikako ne može da poveruje da Marijana nije želela da čuje informacije iz spoljnog sveta kada je Veliki brat to ponudio ukućanima. Iako Šibečanka stalano kuka kako joj nedostaje ćerka i da stalno razmišlja šta se dešava u spoljnom svetu ona nije ni prstom mrdnula na poziv VB da dođu u ispovedaonicu gde će im on saopštiti ono što ih najviše zanima.
"Jadnica, draže bi joj bilo da bude kapetan kuće, nego da sazna novosti o ćerki", rekla je Soraja ukućanima.
Marijanino odbijanje da izađe iz kutije u zamenu za informacije iz spoljnog sveta je iznenadilo i ostale ukućane koji su po ćoškovima komentarisali njeno, po njima, nenormalno ponašanje. Horvat je čak rekao da misli da ona želi samo da izbaci iz kuće ukućane koji je nerviraju.
Marijana je eliminisana iz zadatka jer je izašla iz kutije kad je Veliki Brat ponudio imunitet u trajanju od dve nedelje. Umesto imuniteta na nominacije dobila je tablete za imunitet. To ju je jako iznerviralo pa je počela da viče na Nemeša da je kreten jer ju je on nagovorio da izađe iz kutije. Posle toga je pokušala da se dodvori Nemešu govoreći mu kako ne zna zašto ne komunicira s njom. Rekla mu je da bi volela da joj kaže u lice šta misli o njoj na šta joj je on rekao da je ona ta koja bi za promenu mogla ljudima u lice da govori šta misli, a ne da ogovara stanare dok misli da je ne čuju.
Inače u zadatku sa kutijama, Nirmal i Soraja, su poslednji ostali u kutijama. Soraja je ipak duže izdržala i postala kapetan kuće, ali oboje su dobili imunitet. Nirmal je razočaran što je Soraja kapetan jer je imala pauzu za odlazak u toalet, a on nije. Nemeš i Marijana složili su se sa Nirmalom da je bilo nepošteno. Zbog ove igre jako su razočarani pa je Nemeš čak tražio razgovor s psihologom.
"Osim što su Lester i Nikola ljuti na mene, sve je u redu", jadao se Nemeš Velikom Bratu. "Mala cena za mene. Da sam bio uspešniji u svojim namerama, barem pet bi ih izašlo iz kutije i mnogo bih olakšao Marijani. Hteo sam da ih sabotiram da bi Marijana pobedila, ali nije mi uspelo."
Nemeš i Marijana su se mazili u spavaćoj sobi i zaključili da je zapravo potpuno u redu što je Soraja dobila imunitet i postala kapetan jer je uporna i istrajna, a nipošto nije naivna kako su pre mislili.

Izvor: Novosti online

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 22 мај, 2011  

    moze da se kaze da soraja je prosta devojka od niske kategorije,celosna je falc i fizicki i psihicki,ali dobra glumica:)

Постави коментар