Boravak Seke Aleksić u Gani lako bi mogao da ne bude ono što je planirala jer, pevačica se pribojava da se ne zarazi malarijom! Kako je ova bolest česta pojava, posebno kod neopreznih turista koji posećuju ovu zemlju, vakcinacija je obavezna ali često i nedovoljna zaštita od opasnih komaraca!

- Seka je po preporuci ganske ambasade primila vakcinu pre puta i verovala je da je to sasvim dovoljno da se zaštiti. Međutim, kada je čula koliki procenat stranih turista oboli od ove bolesti, uplašila se za svoje zdravlje - ispričao je dobro obavešteni izvor blizak folk divi.
Uz sve to, Sekin strah je pojačala činjenica da je pre nekoliko dana imala pojedine simptome koji ukazuju na mogućnost malarične zaraze:
- Jedan dan je imala povišenu telesnu temperaturu i osetila je blage znake umora, što su mogući simptomi malarije, pa se uplašila i posetila jednu privatnu kliniku. Tamo joj je rečeno da je njena malaksalost posledica promene klime i da unosi više tečnosti u organizam, ali i da svakako se pripazi bilo kakve zaraze. Seka iz tog razloga poslednjih dana retko napušta hotelski kompeks i najveći deo vremena provodi sa suprugom Veljkom na bazenu. Za nekoliko dana će ponovo posetiti lekara, predostrožnosti radi, kako bi proverila da li su joj rezultati negativni na sve zarazne bolesti - zaključuje naš izvor.
Do izjave Aleksićeve nismo uspeli da dođemo zbog toga što joj je mobilni telefon isključen.

Bez telefona i interneta!
Seka Aleksić svoj boravak u dalekoj Gani koristi da se potpuno odmori, u pravom smislu te reči, pa je tako isključila svoj mobilni telefon i nema pristup internetu, već se samo povremeno javlja porodici i najbližim prijateljima.
Kako saznajemo, Seka je sa suprugom Veljkom Piljkićem posetila više zanimljivih turističkih atrakcija. Među njima su brojne tvrđave, kao i jezero Volta, koje zauzima najveći deo Gane. S obzirom na to da su oboje avanturisti i zaljubljenici u prirodu, nameravaju da tokom boravka u Gani obiđu Vil, najveći vodopad u celoj zemlji.





ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар