Svetlana Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić proveli su 20 nezaboravnih dana u Gani. Par je odseo u jednoj luksuznoj vili i vreme je uglavnom provodio na plaži, ali i u obilasku noćnih klubova, uživajući u zvucima afričke muzike.

- Bilo nam je divno i svaki trenutak iskoristila sam da se dobro odmorim – rekla nam je Seka, koja uveliko promoviše novu pesmu „Soba 22“. – Svi me pitaju kako sam mogla da izdržim 20 dana bez telefona i Interneta, ali moram da kažem da mi je to izuzetno prijalo i mislim da ništa nisam propustila. Ljudi su me tamo oduševili, izuzetno su ljubazni i puni pozitivne energije. Mnogo mi se dopalo kada sam videla da njihove žene nose na glavama marame, pa sam odlučila da mi to bude imidž u narednom periodu.

Mada se pred Sekin odlazak u Ganu uveliko spekulisalo o tome da će pevačica tamo usvojiti dete, u Beograd se, ipak, vratila bez crnčeta. Par je posetio jedno sirotište u Gani, a na pitanje da li je zaista imala nameru da usvoji dete, Seka je rekla:

- Tamo smo pre svega otišli na odmor. Još ranije sam rekla da Veljko i ja nameravamo da usvojimo dete, ali o tome još ne želim da pričam. Kada do toga dođe, sigurno neću kriti. Uopšte nije važno da li je dete crno ili bele boje, već da je reč , pre svega, o humanom gestu.


Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.

Izvor: Novosti.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар