Iako već nekoliko meseci fotografije Svetlane - Cece Ražnatović pune naslovne strane svih medija, svaka nova slika koja se pojavi izazove veliku pažnju cele Srbije, pa i šire.

Takva znatiželja i interesovanje pojavili su se i juče, kada je magazin „Helo“ objavio seriju slika koje je Ceca snimila pred odlazak u kućni zatvor, ali na oduševljenje mnogih, najveća srpska zvezda je pozirala u seksi spavaćici i neočekivano pokazala „malo više“ nego obično.
Mnogobrojni fanovi Ražnatovićeve oduševljeni su time što će 30. juna čuti prvu pesmu sa novog albuma „Šteta za mene“, koja je prava autobiografska, a sa još većim nestrpljenjem očekuju album „Ljubav živi“.
- Ma ne voliš ti mene kolko je meni do mene ravno, ja niko sam i ništa, makar neću propasti slavno, a uspela sam, zar ne, da me svi zaborave, pa i ti - deo je pesme „Šteta za mene“, koju ćemo uskoro imati prilike da čujemo.
Marina Tucaković je neko ko Cecu poznaje u dušu, pa je tako većinu pesama napisala u vezi s onim što se u dešava u Cecinom životu.
- Ceca i ja smo sudbinski povezane. Od momenta kada je prvi put kročila u moju kuću postale smo kao nokat i meso. Savršeno se razumemo, osećamo jedna drugu. Mnogo volim da pišem za nju jer joj se veruje kada peva, pa imam prostora da svoje misli i osećanja iznesem kroz njene pesme - rekla je Marina za „Svet“ i otkrila i deo pesme „Ljubav živi“, koja je naslovna.
- Mi sagli smo glave u strahu da biće još gore.
I biće, jer sagli smo glave, a ljubav živi...
I kucnuće čas kad će doći po nas.
I kada te pita, ti reci i digni svoj glas da ljubav živi...

„Sudbine kod“ Cecina omiljena!
Svetlana Ražnatović je pre nekoliko dana dala zeleno svetlo za objavljivanje albuma i svih devet novih pesama, a Marina Tucaković je otkrila da je Cecina omiljena pesma „Sudbine kod“.
- Cecina omiljena je „Sudbine kod“, ali ćete morati da sačekate, neću vam više otkrivati ništa - rekla je Marina.

„Sve što imam i nemam“!
Jedna od pesama o kojoj se do sada nije pisalo je „Sve što imam i nemam“, a za koju svi tipuju da će biti jedna od favorita.
„Ljubavi,
a gde je tu moj znoj,
dabogda umro na njoj,
ti grešiš, a greh je moj.“

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар