Novak Đoković se ženi! Najbolji teniser sveta zaprosio je i verio dugogodišnju devojku Jelenu nedavno u Kanu. Tada joj je poklonio narukvicu i minđuše, koje je Ristićeva ponosno prošetala po crvenom tepihu.

Nole je očigledno rešio da sledi primer Rodžera Federera, koji je momački život zamenio porodičnim, iako je i pre braka bio nerazdvojan od Mirke Vavrinec. Rezultatski mu ide bolje nego što je očekivao, a uskoro ćemo ga videti i na porodičnom planu.

“Rodžer je popravio igru i poboljšao psihičku stabilnost kada se oženio Mirkom Vavrinec. Planiram i ja da krenem tim putem”, rekao je Đoković. “Jelena je ljubav mog života. Zajedno smo već nekoliko godina i iskrenost je nešto što najviše volim kod nje. To nas i čini srećnim i zaljubljenim. Ona je sposobna mlada žena, ambiciozna i snažna”, zaključio je Đoković nedavno u Kanu.
Iako su ga godinama unazad spajali sa mnogim svetskim i domaćim ženama, on je svima jasno stavio do znanja da je njegovo srce u rukama devojke sa kojom se zabavljao i pre nego što je stekao popularnost. Jelena, inače, u Monte Karlu završava master studije menadžmenta, a javnost je može videti na većini mečeva našeg najboljeg tenisera.
“Ne zabavljam se sa Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neko možda misli. Zabavljam se sa njim zato što ga volim, zato što se volimo i zbog toga što je to nešto što nama znači, a ne što nas drugi ljudi posmatraju i što nam zavide”, rekla je Jelena, koja se na pitanje o svadbi nasmejala i potvrdila da par svakako razmišlja i o tome.
Nezvanično, nedavna Noletova kratka poseta Beogradu i dedi Vladimiru bila je upravo iz razloga da se pohvali.

Izvor: Vesti-online

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар