Danica Nina Radojičić nema tremu pred večerašnje veliko finale takmičenja za „Pesmu Evrovizije“, koje se održava u Diseldorfu.

„Alo!“ je Ninu „uhvatio“ na jednoj od poslednjih proba, a simpatična pevačica nam je otkrila svoja očekivanja na najvećem takmičenju na kome je do sada učestvovala.
„Trudim se da ne razmišljam o tome i nadam se što boljem plasmanu. Mislim da ću ući u prvih 10, ali to ne mora da znači. Znam da je Srbija zadovoljna i time što sam u finalu, a moja ekipa i ja se nadamo što boljem plasmanu“, izjavila je Nina, koja je pesmom „Čaroban“ pobrala brojne simpatije u Nemačkoj.
„Imala sam veliku tremu tokom prvog nastupa, ali što više vežbam, straha je sve manje. Verovatno ga neće ni biti u finalu. Imale smo nekoliko proba i sve smo bolje i bolje“, dodala je Nina koja misli da joj je najveća prepreka do pobede predstavnica Austrije.
„Ja sam sama sebi najveći favorit, ali predstavnica Austrije je zaista dobra. Sviđa mi se i pesma grupe ‚Blu‘ iz Velike Britanije, slušala sam ih dok sam bila klinka. Ima mnogo dobrih izvođača i biće napeto“, iskrena je devojka koju je „jutjub“ odveo na prestižno muzičko takmičenje.
Nina je pozvala i sve u Srbiji da budu uz nju:
„Želim mnogo da se zahvalim Srbiji na podršci koju mi je pružila. Budite uz mene u finalu!“
Nina se zahvalila folkeru Aci Lukasu na izvinjenju zbog toga što je neprimereno prokomentarisao da mu pesma „Čaroban“ liči na reklamu za prašak.
„Njegov komentar nije bio usmeren ka meni, već ka kompoziciji. Međutim, to je ipak lep gest. Zahvaljujem mu se na izvinjenju“, izjavila je simpatična pevačica.

Tri zemlje brane čast SFRJ
Čast zemalja nastalih raspadom SFRJ u Diseldorfu će braniti predstavnici Srbije, BiH i Slovenije. Hrvatska je ispala u polufinalnoj večeri, ispala je i Makedonija, a Crna Gora se nije ni takmičila. Da li će među bivšim republikama biti „bratske“ podele glasova, kao i prethodnih godina, videćemo večeras. Nina večeras nastupa 24. od ukupno 25 takmičara.

Finalisti
1. Srbija
2. Litvanija
3. Grčka
4. Azerbejdžan
5. Gruzija
6. Švajcarska
7. Mađarska
8. Finska
9. Rusija
10. Island
11. Estonija
12. Rumunija
13. Moldavija
14. Irska
15. Bosna i Hercegovina
16. Austrija
17. Ukrajina
18. Slovenija
19. Španija
20. Velika Britanija
21. Nemačka
22. Francuska
23. Italija
24. Švedska
25. Danska

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар