Nataša Bekvalac sinoć je sjajnim nastupom otvorila novu sezonu u klubu "Time Out" na Adi Ciganliji. Iako su svi željno čekali da sa njom ugledaju i njenog dečka Ljubu Jovanovića, ona je stigla u društvu svojih sestara, noseći na sebi haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala. Lativši se mikrofona, vidno raspoložena, Nataša se obratila publici rečima: "Izvinite zbog moje haljine, ako nešto ispadne, vi slobodno vrištite", a zatim krenula sa pevanjem.

Na repertoaru su bili njeni stari i novi hitovi, ali i priličan broj pesama iz opusa Cece Ražnatović, Bijelog Dugmeta, i Merlina. "Ovo što sam večeras pevala od Dugmeta i Merlina nije uopšte previše, to je moj klasičan repertoar kada su ovakve svirke u pitanju", izjavila je Nataša Bekvalac za portal svet.rs.
Dok je izvodila pesmu "Ne valjam", Nataša je publici uzviknula: "Poslednjih nekoliko meseci nisam valjala, ali po sebe", verovatno aludirajući na razvod sa Dačom Ikodinovićem, na šta ju je publika podržala aplauzom.

Iako sinoć Ljuba nije bio pored nje, Nataši nije falilo romantike - tokom nastupa neko od posetilaca poslao joj je ogroman buket crvenih ruža, na šta je ona pitala: "Je li ovo sve za mene?!" Kada je dobila potvrdan odgovor, srdačno se zahvalila nepoznatom obožavaocu, a ruže spustila na pod.

Svirka je bez pauze potrajala dva i po sata, a za to vreme u klubu su se pojavili Jovana Pajić sa svojim dečkom Saletom, Vesna Dedić, Saša Vidić, sada već bivša "Grandova" balerina i "voditeljka" Dragana Milošević, a za istim separeom sa njom je sedeo i mlađahni Stevan Anđelković. Nama je pažnju privukao markantni muškarac sa kojim je Nataša veoma prisno razgovarala, dok ju je on neprekidno držao oko struka, pa smo se zapitali da li je to Ljubi "odzvonilo". Ipak, kada su se "odvojili", ispostavilo se da je u pitanju Natašin kum, Dragan Brajović Braja, sa kojim je ispred kluba Vesna Dedić prva "očijukala" bar pola sata, da bi se on posle nastupa pridružio Nataši i čestitao joj na sjajnoj žurki.

Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар