Folk pevačica Lepa Brena rasplakala se tokom intervjua za emisiju „Red karpet“, koja se emituje na hrvatskoj televiziji „Nova“. Naime, kada joj je voditeljka postavila pitanje o smrti oca, folkerka se vidno potresla i počela da plače:

- Ta konstatacija da mog oca više nema je za mene najbolnija stvar u mom životu. Kada imate divne roditelje, kada imate dobrog oca, kao što sam ja mala, i kada dobijete od njih sve u životu što sam ja dobila, a to je ljubav i podrška, onda je to mnogo teško.

Moj otac je bio divan čovek, od njega sam imala pravu podršku i izuzetnu ljubav za sve što sam radila u životu, a samo saznanje da ga više nema za mene je jako teško - kroz suze je rekla Brena i dodala:

- To sam uvek htela da mu kažem, ali nažalost nisam uspela i zbog toga mi je baš teško. Uopšte ta činjenica da ga nema, za mene je jako bolna. Ja bih za svog oca otišla na kraj sveta, mislim da je to dužnost i obaveza svakog deteta. Mnogo mi nedostaje, još ne mogu da se otrgnem tom utisku koji je za mene izuzetno bolan i tom saznanju da ga više nema - zaključila je Brena brišući suze.

Inače, opšte je poznato da je pevačica izuzetno vodila računa o svojoj porodici, posebno kada je počeo rat u Bosni.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар