U četvrtoj epizodi šou programa „Ja imam talenat“ učesnici su pokazala da Srbija ne mora da brine jer talenat nam ne manjka. Najveći utisak od svih učesnika ostavila je Anđela Nikolić koja je svirala na pozajmljenoj harmonici, vilenjak Siniša, ali i sedamdesettrogodišnji Rusomir Petrović koji se igrao uz pesmu Džejmsa BraunaI feel good“.
Desetogodišnja devojčica, Anđela Nikolić, prepodne pohađa osnovnu školu, dok popodne stopirajući sa svojom mamom žuri ne bi li stigla u nižu muzičku školu u Šapcu.
U pitanju je pravi talenat, a ona je na harmonici odsvirala Ukrajinsku narodnu pesmu“Put Kozaka“. Njoj je instrument pozajmila škola koju pohađa. Publika joj je stojeći aplaudirala, a žiri ustao da joj se pokloni. Verovali ili ne, u ovoj epizodi upoznali smo se ni manje ni više nego sa vilenjakom - Sinišom Marčekom-Zvončekom, koji sebe predstavlja kao“Zvukomir Mirozvuk,vilenjak iz šume“. On je danas na moru, sutra na planini, prekosutra u šumi, krajem nedelje na nekom jezeru, za deset dana ko zna gde, a da mu nista od toga nije organizovala turistička agencija, već prosto tako živi u skladu sa prirodom,on, supruga i njihovo dvoje dece. “Okršaj“ brejkdensera „Recognize Crew“ i žirija završio se u korist plesača koji su maestralno izveli svoju tačku i sa tri DA prošli u sledeći krug takmičenja. Ivan Tasaovac im je predložio da uvedu i neki novitet u svoju koreografiju za sledeći krug, jer je kako kaže oduvek želeo da vidi kako izgledaju “ labudići na spidu“. Naser Alitović ,muzičar iz Beograda pevajući „Lejlu“ razgalio je mnoga ženska srca. Sedamdesettrogodišnji Rusomir Petrović i Anja (24) su izveli neku vrstu dramsko- plesnog performansa uz zvuke Elvisa Prisliija. Iako je vremešnog Rusomira bilo zaista simpatično gledati kako đuska na bini, žiri ih je izbacio iz daljeg takmičenja. Mili, Danica i Tasovac su ostali bez daha kada je učenica Katarina Đorđević-Frida iz Kragujevca , repovala na srpskom. Neobičnim talentom - beatbox u okviru takmičenja predstavio se: Mario Samardzić iz Apatina, Nikola Repac i Borko Dimitrijević iz Petrovca na Mlavi, kao i Petar Vukobrat. (Novostionline)




ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар