Nikola, Horvat i Brandon nisu mogli odoleti Soraji u kratkoj beloj lepršavoj haljinici pa su im se ruke jednostavno lepile za njenu guzu, a ona je zbog toga bila ljuta

Nikola Maurović već joj je u nekoliko navrata dao do znanja da mu je jako seksi. Ispitivao ju je bi li mu dala šanse da se sretnu izvan kuće Velikog Brata, čak ju je silom bacio na krevet i grlio je. Kad je poviknula da je zlostavlja on se počešao po međunožju i rekao joj da ga provocira.
Prsata Soraja Vučelić mami sve muškarce u kući. Je li to posledica izolacije ili mnogi koji su na početku showa tvrdili da im njene obline nisu ništa posebno sad polako pokazuju da im je Soraja zapravo prava 'maca' i da bi dali sve da budu s njom? Nikola, Brandon i Horvat Soraju su ispipali po celom telu. Ona je hodala po kući u lepršavoj i kratkoj beloj haljinici, a muškim ukućanima su 'curile bale' dok su je gledali.


Jedan po jedan
Nikola ju je ponovo bacio na krevet pa su joj se videle gaćice. Sledeći koji nije mogao odoleti njenoj stražnjici bio je Brandon koji je stao iza nje dok je ležala na krevetu i digao joj haljinicu ne bi li joj bolje vidio guzu. To je Soraju razljutilo pa je ustala s kreveta i Brandona nogom udarila u stražnjicu. Najbolje od svih prošao je Horvat koji joj se 'uvalio' u krilo pa ga je ona grlila. On je jednu ruku stavio na njena bedra, a drugom je obgrlio i potapšao po guzi.
- Opa, sad imaš gaćice na sebi, a do prije pet minuta ih nisi imala. Vidio sam ja to - rekao je Horvat dok joj je ležao u krilu.
Soraja je pitala muške ukućane što ih je spopalo i rekla im da je prestanu zamarati jer će ih sve od reda prijaviti za seksualno napastovanje.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар