Od trenutka ustanovljenja dana rada, gotovo da niko 1. maja ne radi. Tako je ostalo i do dan, danas, ali hakeri, kao usotalom i u svemu predstavljaju svojevrstan izuzetak. Ko će sad biti njihova žrtva, pitate se? Odgovor je i više nego jednostavan. Pa, svi oni, koji putem zvaničnog profila Velikog Brata na društvenoj mreži Facebook, žele da saznaju i razmene mišljenja o dešavanjima u ovoj čudesnoj kući širenja ideologije bratstva i jedinstva, doduše, više u seksualnom smislu. Tako da ako vas je, kojim slučajem interesovalo, na koji način su se, smenjivali dogadjaji u intenacionalnoj vezi izmedju beogradskog kazanove Nemeša i zanosne Hrvatice Marijane, te da li se Radašin naslađivao, a Soraja svojim striptizom dodatno podizala libido , svim ostalim ukućanima, sigurno je da ste svoju znatiželju morali da zadovoljite direktno na nekom od portala.

Ova alarmantna situacija, još uvek traje, što bi na najbolji mogući način personifikovala fraza jednog od članova, a ona glasi:,, 75 801, haaaaaa brzooooo tone nam brod. Još, samo da su pozvali Ekreme, pa da stvarno bude, kao na Kataniku:).(Titanik)."
Na pitanje jednog od članova najveće Facebook stranice Velikog brata: "Brate jel to neko haknuo stranicu malo? Ponadao se da spavate??? :)))", administrator stranice je odgovorio: "Izgleda da nije dovoljno što ne spavamo, uskoro će biti nova stranica spremna.".


Posle male pauze uz brzu reakciju administratora nastala je i nova Facebook stranice Velikog brata 4.

DODATAK: Trenutno stanje na stranici je 70,539 i na sreću mnogobrojnih članova ove stranice izgleda da se brisanje profila tu i zaustavilo. I dalje možete uživati nesmetano na staroj Facebook stranici Velikog brata i pored ovog malog problema koji je postojao gde će se i nastaviti zabava kao i pre.

(Autor: Samoprovereno)


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 01 мај, 2011  

    NE MOGUUUU DAAAAAAAAA VEEEERUUUUJEEEEMMM... UŽAAS!!!

  2. Анониман // 01 мај, 2011  

    ahahahahahaah tako im i treba kada su mene banovali non stop... eto im sada... huhuhu

Постави коментар