Dok princeza Kejt i princ Vilijam odmaraju na Sejšelima, Pipa Midlton radi ono što najbolje ume - privlači pažnju na sebe i zabavlja se na odmoru u Španiji.

Pipa Midlton ili kako su je od skora krstili britanski mediji "najpoželjnija pozadina u Britaniji" zaludela je čitavu Španiju svojim dolaskom u prestonicu Madrid, gde već nekoliko dana boravi sa prijateljima.

Mediji atraktivnu Pipu prate u stopu i svi se bave misterijom koja se tiče Džordža Persija, koji joj pravi društvo na ovom putovanju.

Mnogi se pitaju da li su Pipa i Džordž, naslednik vojvode od Nortamberlenda, obnovili svoju romansu iz studentskih dana i kako Pipin zvanični dečko Aleks Loudon reaguje na celu priču.

Drugi se pak bave njenim odevnim kombinacijama za dan i veče, a mnogi portali za žene nude savete "kako da imate zategnutu guzu a-la Pipa Midlton".

Pre dve nedelje mnogi internet sajtovi su bili preplavljeni njenim fotografijama u toplesu, koje su neki od njenih prijatelja za pozamašnu sumu prodali tabloidima i "pipomanija" je krenula.

Međutim, sama Pipa kao da se baš i ne obazire na svu pažnju i halabuku koja se digla oko problematičnih fotki i njenog ljubavnog života. Ona zna da je došlo njenih pet minuta i spremna je da ih iskoristi. (Izvor: Blic)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар