Iako su se u toku rijaliti programa svađali na krv i nož, učesnici „Farme 3“ uspeli su da se ujedine zbog jedne stvari, a to je najava tužbe protiv vlasnika Televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

Naime, farmeri su se prošle nedelje okupili u jednom beogradskom kafiću na Slaviji, a „Alo!“ je bio na licu mesta u trenutku kada su se bivši učesnici dogovarali kakve će mere preduzeti protiv produkcije kako bi konačno dobili svoje honorare.
Među prvima su pristigli Limen i njegova supruga Svetlana, a za njima i Aca Ilić, Zorana Pavić i Baki B3. Niko nije pominjao temu zbog koje su se okupili sve dok nije pristigao još jedan član „farmerskog udruženja“ Renato Henc, koji se prvi našalio da najverovatnije isplaćuju honorar po azbučnom redu, zbog čega njemu još uplata nije legla.
- Ako su krenuli po azbučnom redu, ja sam naje*ao - našalio se Renato i dodao da je pokušavao da dođe do Željka, ali bezuspešno.
- Ja sam zvao da pitam šta se dešava, jedna te ista žena mi se javlja. Rekao sam im da ću krenuti po novinama da pričam ako mi ne uplate. Ni Jovana, ni Kaća, ni Bane, niko nije dobio – rekao je besno Henc.
- Mi ćutimo, njima to i odgovara, ćute i oni. Pojavila se dva teksta u novinama i to je sve. Ko god da je zvao za honorar, svima se ista žena javlja, pa je na kraju i prestala da nam odgovara - ispričao je Limen.
Njegova lepša polovina, supruga Svetlana, rešila je da se umeša, pa je naglasila da ako ne isplate prvu ratu honorara do kraja meseca, treba da se pokrene novinarska priča.
Jedina farmerka koja je prisustvovala ovom sastančenju bila je Zorana Pavić, koja je došla na ideju da se pošalje poruka Željku Mitroviću.
- Ljudi, je l‘ se vi slažete da Nikola sada pošalje poruku? Aca i ja se slažemo! Ne radi se više ovde ni o novcu. Ja sam tamo svašta pretrpela, moramo da pokažemo stav - rekla je pevačica, a Aca se nadovezao i rekao da treba prvo mirno da se reaguje.
- Pokušaćemo lepo s njima. I na rate smo čak pristali. Ne isplate do kraja meseca, podnećemo tužbu i ćao - bio je odlučan Ilić.
- Bar prvu ratu da nam uplate do kraja meseca, i to bi bilo nešto! - umešao se Baki B3, koji je nakon ulaska izjavio da mu je taj novac preko potreban.
Iako se muzičar Limen nije pokazao kao neki dobar vođa u rijalitiju, ovoga puta su svi vipovci odlučili da Nikola Kostić bude taj koji će narednih nekoliko dana pregovarati s Mitrovićem i dati mu poslednju šansu da im da njihov „krvavo“ zarađen novac.

Rističević: Goniću ih do sudnjeg dana!
Najogorčeniji od svih farmera, Marijan Rističević, za „Vesti“ je izjavio da ga od bivših cimera niko nije zvao i obavestio o sastanku, kao i to da će se sam pobrinuti za Mitrovića.
- Niko me ni o čemu ne obaveštava, niko me ne zove, niti mi šta govore. Kao da ne postojim i da nisam bio na imanju. Ja sam tu bagru tužio i goniću Mitrovića do sudnjeg dana. Nije mi do novca, ali ću doći glave tim lopovskim udruženjima. Što se tiče tužbe koju sam podneo protiv „Pinka“, ne znam da li im je uručena. Oni su sada sve glasove koje su pristigli u finalu pomešali, pa se više ne zna koliko glasova je za koga stiglo! - rekao je političar.

Tanja Vojtehovski: Biće isplaćeni!
U želji da čujemo komentar i druge strane, tačnije, nadležnih ljudi sa TV „Pinka“, pozvali smo potpredsednika ove kompanije Tatjanu Vojtehovski, koja nam je rekla da će farmeri biti isplaćeni.
- Ja sam u kontaktu s njima. Sastaće se sa Željkom Mitrovićem u toku sledeće nedelje i biće isplaćeni svakako - rekla je Tanja.

Maja pozdravila okupljene!
Pevačica Maja Nikolić pojavila se na sastanku, koji su vodili bivši farmeri, s namerom da ih sve pozdravi. Nikolićeva je prolazila pored kafića u kome su oni sedeli, a kada ih je ugledala, prišla im je i upitala ih šta rade. Oni su se našalili da ih Maja kojim slučajem ne špijunira, na šta im je odgovorila da ona godinama trenira u obližnjoj teretani i da svakodnevno tuda prolazi.
- Ja ovde u kraju treniram već godinama. Šta vi radite? Svi ste mi super, lepo izgledate - prozborila je Maja i ubrzanim korakom otišla u teretanu.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар