Njegoševe čuvene misli da „čašu meda još niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči“ najbolje će na svojoj koži osetiti Ceca Ražnatović 30. maja, kada će u istom danu biti objavljena njena nova pesma, ali i početi osmomesečni kućni pritvor.

Pretposlednjeg dana u maju, folk divi će biti montirana elektronska narukvica oko nožnog zgloba, i to u trenutku kada njeni fanovi širom sveta budu skidali novu pesmu „Šteta za mene“ s interneta. Inače, malo je falilo da do ovog scenarija ne dođe jer je Ražnatovićeva bila na korak od toga da raskine nagodbu sa tužilaštvom! Kako saznajemo, Ceca je bila besna zbog nove optužnice, koju je, iza njenih leđa, pripremalo tužilaštvo u vreme njenih pregovora o nagodbi, pa je bila spremna da poništi sporazum o krivici za nezakonitu prodaju fudbalera FK Obilić. Folkerka i njen zet Predrag Ocokoljić (34) optuženi su da su 18. juna 2007. pretili direktoru Mladog proletera Aleksandru Olareviću. Optužnica protiv njih podignuta je 20. aprila, svega 20 dana nakon potpisane nagodbe.

- Ceca je ozbiljno razmišljala da poništi sporazum, jer joj u tužilaštvu tokom pregovora nisu rekli da protiv nje vode još jedan postupak. Nova optužnica je iznenadila jer je u tužilaštvu jasno rekla da će sve da potpiše i prizna samo da se ne povlači po sudu. Bili su u obavezi da joj to kažu, pošto su je sada doveli u zabludu. Iako Ceca nije imala pravo da se žali na nagodbu, to je umesto nje mogao da učini FK Obilić, pa bi čitav sporazum pao u vodu. Međutim, oni se nisu žalili, a rok za žalbu je istekao. Rešenje o nagodbi je sada postalo pravosnažno i Ceca će za nekoliko dana da bude u kućnom zatvoru - priča za „Alo!“ izvor blizak pevačici.
Ražnatovićeva je bila spremna na suđenje zbog gesta tužilaštva, a smatra da bi i dobila proces.

- Da je znala šta joj se pakuje, tu nagodbu ne bi nikad ni potpisala. Ovako su je doveli pred svršen čin, optužujući je za nešto od pre četiri godine. Osim toga, taj predmet je bio obustavljen i arhiviran, a neko se setio da ga izvuče iz prašine baš posle potpisivanja nagodbe - navodi naš sagovornik.
On ističe da se Ražnatovićeva ne oseća krivom, ali da se, naposletku, odlučila za kompromisno rešenje.
- Nagodbu je shvatila kao svoj poraz, što je rekla i tužiocima. Suđenje smatra posthumnim procesom njenom ubijenom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, za koji ona plaća ceh - rekao je za „Alo!“ prijatelj pevačice.
Prema sklopljenoj nagodbi, Ražnatovićeva treba da provede osam meseci u kućnom pritvoru, a državi plati milion i po evra u tri rate zbog nezakonite prodaje 10 fudbalera Obilića. Društvo u kućnom pritvoru, u ulici Ljutice Bogdana, na beogradskom Dedinju, šest meseci praviće joj njena sestra Lidija Ocokoljić. Sestre će da nose elektronske narukvice na nozi, a Ražnatovićeva bi ovog „nakita“ trebalo da se reši u februaru naredne godine.

Anastasijin rođendan pre robije!
Kako „Alo!“ saznaje, pevačica će sutra da proslavi rođendan ćerke Anastasije, kom će da prisustvuju i njeni roditelji iz Žitorađe.
- Za razliku od protekle godine, ovoga puta će Anastasijin rođendan biti obeležen skromnije, u kućnom ambijentu, uz prisustvo porodice i nekolicine najbližih prijatelja - objašnjava naš izvor.

S narukvicom u sud
Suđenje Ražnatovićevoj za vređanje Aleksandra Olarevića zakazano je za 19. jul, pa će ona tada u javnosti da „prošeta“ elektronsku narukvicu. Prema navodima nove optužnice, pevačica i njen zet su se sukobili s Olarevićem, direktorom Mladog proletera, zbog vlasništva nad klubom, tvrdeći da je on vlasništvo FK Obilić. Kako se navodi u optužnici, Ražnatovićeva je izvređala Olarevića rekavši mu: „Pi*ko jedna, kradeš klub od moje siročadi, da je Arkan živ, ti sigurno ne bi tako radio. Ti ne znaš ko stoji iza mene, koji ljudi i koje institucije.“ U optužnici se dalje navodi da ga je Ocokoljić udario pesnicom u lice. Tužilaštvo neće da odustane od krivičnog gonjenja iako je Olarević hteo da povuče prijavu protiv njih. Za ovo krivično delo Ceci preti od šest meseci do pet godina zatvora.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар