Kao što je već poznato, sinoć je u baražu za Zvezde Granda ubedljivo najviše glasova publike dobila Bojana Šarović i na taj način se plasirala u Top 12.
Ipak, kada je saopšteno da Šarovićka ima glasova koliko sve ostale kandidatkinje zajedno (nešto više od 30.000 od ukupno pristiglih oko 60.000), glasači i fanovi ostalih kandidatkinja su pobesneli, tvrdeći da je takmičenje neregularno. U prilog svojim tvrdnjama oni iznose činjenice da je broj za glasanje za Anu Sević bio pogrešan, kao i da je iz inostranstva bilo moguće uputiti podršku samo Bojani, dok za ostale takmičarke telefoni nisu radili. Takođe, pojedini fanovi tvrde da sa mreže MTS tokom jednog dela glasanja nije bilo moguće uopšte slati poruke na brojeve željenih kandidata. Zbog toga, glasači tvrde da je pobeda Bojane Šarović neregularna, te traže da se baraž ponovi, u suprotnom prete bojkotom daljeg takmičenja.
Bojana je za Press demantovala da je glasanje bilo namešteno: "Pre svega srećna sam što nastavljam dalje takmičenje! Nije istina da je baraž bio namešten jer Saša Popović i Žika Jakšić nikada ne bi dozvolili tako nešto. Trudila sam se da budem najbolja do sada, a publika je to i prepoznala, na čemu im zahvaljujem", zadovoljno je istakla, dok se direktor produkcijske kuće Grand nije oglašavao ovim povodom. (Svet)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. dadi // 16 мај, 2011  

    naravno da je namesteno iz BiH i drugih zemalja u inostranstvu se nije moglo glasati, pa onda Ani sevic "slucajno zamijenili broj " ... da bas pametne price i dobro osmisljene, a i po ponasanju se vidjelo da je znala

  2. beli Mladenovac // 16 мај, 2011  

    To su budalastine Bojana tacno toliko vredi koliko sve zajedno .Bojana je medju najboljim takmicarima

  3. Анониман // 16 мај, 2011  

    iz BiH sam i nije se moglo glasati
    da li je baraž namješten - ne znam, ali glasanje je bilo onemogućeno, te je samim tim procedura izbora kandidatkinja bila nerealna.

    Lično mislim da Bojana nije zaslužila da prođe dalje, ali kad već jeste neka joj je sa srećom.
    Vrijeme je najbolji pokazatelj kvaliteta.

Постави коментар