Pobednica najglamuroznijeg rijaliti šoua Parovi, Zorica Dukić nakon što se glava ohladila, dala je nekoliko izjava za novine i najavila da je odmah primila ponudu da karijeru nastavi na Happy TV kao voditeljka.

- Zasluženo smo pobedili. Nismo imali protekciju, a kada smo već došli do finala, očekivala sam pobedu! Ja želim da se odvojim od roditelja, a Miloš živi u Studentskom domu, pa ćemo od ovih para kupiti stanove, čime ćemo obezbediti i svoju decu “, izjavila je za “Kurir” Zorica Dukić, koja, doduše, još ne namerava da zatrudni.

- Sada želim da se posvetim karijeri. Dobila sam poziv da budem voditeljka na TV Hepi, kao i neke ponude vezane za modeling. Ali ako bi se desila beba, bože moj. Naša veza je sada mnogo ozbiljnija nego što je bila pre ulaska u rijaliti, navodi ona.

Kraj ovog popularnog šoua obeležili su skandali nepojavljivanja mnogih parova – Irfana Mensura i Srne Lango, Tike Arsića i Jelene Arsić, ali i Laneta Gutovića koji je na početku najavljivan kao ”vlasnik kuće” i autor šoua Parovi. (Poznati.info)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

7 коментара

  1. Анониман // 27 април, 2011  

    sramota za tv happy sramota da takva devojka vodi program opasce vam gledanost uzasssss

  2. Анониман // 27 април, 2011  

    Fuj! Nemam sta drugo da kazem. Voditeljke bez dana skole... Samo to nam treba- jos polupismenih

  3. Анониман // 28 април, 2011  

    O boze pa recenicu nema pojma da sastavi..kakva televizija takva i voditeljka..

  4. Анониман // 28 април, 2011  

    Hahahaha..kad se sad nisam slogirao,ona da bude voditeljka hahhaha kuda polovi ovaj brod haha

  5. Анониман // 29 април, 2011  

    "Ponude za modeling", verovatno neko dojavio mesari "papak"da ima idealnog modela za njih. A o voditeljstvu ne zelim da komentarisem, ina samo moze da vodi neki erotski program

  6. Анониман // 05 мај, 2011  

    Zoko legendo samo napred,poljubi mi Miloša najbolji ste

  7. Анониман // 10 мај, 2011  

    SVAKA CAST ZOKA I MILOS KRALJEVI,NAJLEPSI I NAJBOLJI..... JEDVA CEKAM EMISIJU KOJU CE ZOKA DA VODI....LJUBIM VAS PUNOOOOOO

Постави коментар