Zatvoren prostor izgleda sve više tera ukućane rijaliti programa „Veliki brat“ da pokažu svoju mračnu stranu. Nemeš je iz čista mira počeo da ruši sve po otpadu, a ništa manje besna nije bila ni Bojana koja se jako naljutila jer nije proglašna za najlepšu ženu u kući. Ipak za Nikolu i Tamaru zavođenje nije prestalo ni posle nedavnog incidenta.

Naime, Nemeševiću veoma nedostaje Marijana i veoma teško podnosi odvojenost od svoje drage te više ne može da se kontroliše. On je u petak na Otpadu ničim izazvan, odjednom počeo da lupa po tastaturi i da je divljački razbija. Ostali Otpadnici su ostali zatečeni njegovim ponašanjem i u neverici su ga posmatrali šta radi. Mnogi od njih su komentarisali kasnije da ne znaju šta je izazvalo takvo Nemeševo ponašanje, ali da su veoma uplašeni zbog njegove reakcije.

Ipak, ni Bojana nije pokazala svoje idealno lice. Premda je VB dao zadatak da se odaberu mis i mister kuće, Bojana je izgleda očekivala da će njoj pripasti ta titula. Međutim, glasovima ukućana, za mis je proglašena Marijana, a titula mistera je otišla u Lesterove ruke. To je jako naljutilo Bojanu koja je odmah nakon proglašenja počela drugačije da se ponaša. Sedela je na krevetu i huktala sebi u bradu vidno uznemirena zbog izbora. Ostalim stanarima se nije dopalo što je Bojana tako odreagovala i svi su konstatovali da su takvo ponašanje najmanje očekivali od nje.

Ipak, da u kući VB nije sve crno pokazali su Tamara i Nikola koji su posle par dana pauze nastavili da zavode jedno drugo. Ni incident koji se nedavno dogodio kada je Tamarin dečko Slaven provalio u kuću, nije mogao da ugasi emocije koje su se među njima javile. Tamara i Nikola su ponašanjem u krevetu pokazali da ih priče iz spoljnog sveta ne dotiču previše te su se valjali i udarali jastucima. (Novosti)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар