Nova šansa odpadnika da uđu u kuću. Posle igre na znanje dva kapitena, Nirmal je izgubio, i nije omogućio “otpadnicima” povratak u luksuz. VB je juče organizovao ukućanima ponovni , ali iposlednji “Koleseum”. Ovoga puta malo drugačiji od predhodnih. Naime, samo su se 2 kapitena takmičila, i to u igri znanja. Na opšte iznenadjenje svih ukućana, i na veliku žalost “otpadnika”, Nirmal nije uspeo da pobedi, i izgubio je u igri znanja od Lestera. Tužni i poraženi, otpadnici su se vratili u svoj "dom", čekajući nestrpljivo moment kada će ih napokon VB spojiti sve zajedno u luksuznu kuću.

Dragana tone sve dublje i dublje
Dragana sve teže podnosi boravak u kući “VB”. Njeno nerazumevanje sa ukućanima je sve izraženije. U ispovedaonici je otvorila dušu. Opet je plakala i time dokazala da je zaista najplačljivija ukućanka. Kao razloge svoje tuge, navodi da nema društvo u kući, nema nikoga sa kojim bi mogla da iskreno popriča. Takođe je frustriraju igre i igrice ukućana, jer smatra da je spletkarenje odavno već počelo, a da se ona u tome ne pronalazi.

Ljubavne igrice Tamare i Nikole
Nikola i Tamara se zaigrali sinoć. Igrali su se igrica koje su aludirale na seksualne akcije. Naime, njima je sve teže da sakriju koliko bi voleli da provedu vreme zajedno, ali bez prisustva kamera. Juče su to demonstrirali, igrajuće sa kaiševima od svog bade mantila , kojim su se bičevali i davili. Aluzije su bile više nego očigledne, a videćemo dokle će izdržati suzbijajući strast koji gaje jedno prema drugom.


Slavičina dupla igra
Slavica koristi svaku priliku da oplete ukućanke iz luksuznog dela kuće. Samo nije računala na to da će je oni videti čuti. Slavica zbog otrovne strelice koju je uputio Dražen, mora da kuva svim ukućanima kao i da pere sudove. Slavica je juče svoj boravak kod „otpadnika“, iskoristila da oplete ukućanke iz luksuznog dela kuće, rekavši da samo ona pere sudove u kući, i niko više. Na njenu žalost, ukućani iz luksuznog dela kuće sve to gledali na tv-u. Nisu skrivali iznenađenost ovim njenim postupkom, te su bili jako razočarani. (Izvor: Emotion)


Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 17 април, 2011  

    Da li je stvarno Drazen uputijo otrovnu strelu Slavici ili ove tekstove pise neko pijan?

Постави коментар