U odnosu Marijane i Nemeša sve je napetije. čas se vole, čas se svađaju. Ali nakon kratkotrajne grižne savesti i "sudara" sa stvarnošću Marijana je odlučila da je Nemeš ipak njena nova ljubav. Nemeš, Radašin, Duško i Lester razgovarali su o trudnoći (?!), a Duško i Radašin upoznali su mlade stanare s nizom bizarnih verovanja. Duško kaže da nikako nije dobro ako trudnica nešto ukrade ili ako šutne mačku ili ako jede zečetinu, jer će dete zbog toga imati posledice.
U Radašinovom selu se veruje u slične stvari uz manje razlike, a ova tema potsetila ih je na druga neobična verovanja iz njihovog kraja. Lester i Nemeš prebacili su se na razgovor o vezama i ženama. Na osnovnu Nemešovih izjava u VB kući Lester je zaključio da mu je došlo vreme da se malo smiri, a Nemeš se složio s njim. Najveći zavodnik u VB kući smatra da bi teško mogao da nastavi sa dosadašnjim 'žigolo ritmom' i da mu je potreban odmor. Marijana je takođe trenutno načisto sa svojim emocijama. Nakon što je precrtala Nemeša, nova akcija ispod čaršafa navela ju je da promeni mišljenje, pa je izjavila da je sigurna u svoja osećanja prema Nemešu i da nema nikakvih nedoumica, prenosi emotion.rs.

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Tajana // 30 април, 2011  

    Ju, ju, ju, ju..... e najgora vrsta muškaraca je ta koja sama priča o sebi kao o zavodniku, ili u ovom slučaju ''žigolu''... fuj! Momak mi se zgadio, a i njegova ''buduća mlada''! Nažalost, pogrešni ljudi ''obeležavaju'' ovogodišnji VB.. Mislim da su već dosadili i Bogu i narodu i bio bi red da ispadnu više ! Pa nek' napolju rade sve to što rade, ne moraju nama to ''nametati'' i činiti da to eto ispada normalno i moralno. I time ne mislim na onaj deo o seksu kao seksu, to je prirodan čin (mada ne na način da taj ''odnos'' gledaju milioni ljudi, što starijih što omladine..xD) i nisu ni prvi ni poslednji koji to rade.. mislim na onaj deo gde je ona udata a ipak to radi, pa još pred tolikim auditorijumom (među kojima su i njeni roditelji, familija i slično..). To je ono što ne podržavam i ne odobravam.(mada, ko mene šta i pita?xD) Reši brate mili taj odnos pa se onda................ do mile volje ! Sve u svemu....bljak !

Постави коментар