Juče su u kući Velikog Brata održane nominacije. S obzirom da članovi Europske unije imaju imunitet, stanari za koje se glasalo su Bojana, Marijana, Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin. Marijana smatra da je Radašin jedan od favorita pa niko neće glasati za njegovo ispadanje tako da mu je dala dva boda, a jedan je dala Nirmalu jer su joj svi ostali stanari draži od njega. Nemeš je dao dva boda Radašinu samo jer je već bio u kući Velikog Brata, a jedan bod Nirmalu jer kuva lošu kafu. Nakon njega glasao je Nirmal, on je dao dva boda Nemešu jer je Nemeš rekao da želi da ide kući, a jedan Radašinu. Marijana misli da je Radašin jedan od favorita i da za njega niko neće da glasa,te mu je dala dva boda, a jedan je dala Nirmalu jer su joj svi ostali stanari draži od njega. Radiša je takođe dao dva boda Nirmalu jer se ne druži s njim, a jedan je dao Nemešu. Lester je zbog svađe na Skupštini „EU“ Tamari dao dva boda a Bojani jedan. Međutim, Dušku je bilo najteže da odluči za koga će glasati, jer voli sve ukućani i svi su mu dragi.
Teška srca je dao Nirmalu dva boda jer se ne druži s njim otkako ne žive na otpadu i Tamari, koja ga konstantno podbada, jedan bod. Nikola se takođe odlučio da da jedan bod Radašinu dok je dva boda dao Tamari s kojom je u svađi već neko vreme. Poslednja je glasala Soraja, koja je dva boda dala Bojani sa kojom se nikada nje ni slagala. Nominovani za izbacivanje ove nedelje su Nirmal i Radiša koji imaju sedam bodova, i Nemeš i Tamara koji imaju po šest bodova. Iako se po završetku nominacija nedeljni zadatak „EU“ završio, klanovi su i dalje ostali podeljeni, a raskol izmedju njih postao sve dublji jer je na poslednjoj skupštini došlo do svađa između ukućana. Nikola nije mogao da sakrije koliko je razočaran u Bojanu, pa joj je rekao da sada može da ga gleda bez maske. Bojana je uspela da se "izvrpolji" i rekla da sve što je rekla „nisu ružne reči“, a Nikola je nastavio dalje paljbu po Tamari Tamara je bila vidno potrešena rekavši da nema šanse da bi ušla u njihovu Evropsku uniju. „Boli me uvo za vašu EU, sad nikad ne bi ni ušla“, rekla je Tamara svim članovima EU. Druga svađa se desila između Nemeša i Soraja, između kojih je došlo do vređanja, što njegove pesme, što njenih grudi i imidža starlete koj ona gaji. Soraja je napomenula da ona nije kukala kada su morali da pevaju njegovu „glupavu pesmu“, tako da joj nije jasno zašto oni sada bojkotuju zadatak. Nemeš joj nije ostao dužan pa joj je uzvratio rečima „Smeta ti što nema šta da pokažeš sem da se skineš".
U podeli klanova jedino je Horvat ostao neutralan, tačnije trudi se još uvek ali da li će se nekome priklonidi, ostaje nam da vidimo.

Odlična zarada
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар