„Ko peva, zlo ne misli“ shvatili su Nemeš i Marijana, on u kući Velikog Brata, a ona na otpadu, pa pošto im je seks onemogućen, a o svojim osećanjima ne mogu da pričaju, odlučili su da pesmom dozovu jedno drugo.

- Ne mogu, ne mogu bez tebe ja - pevao je Nemešević Adilovu pesmu Marijani, koja je sa druge strane zida pesmom odgovarala.
- Dođi mi, dođi mi ti! - dozivala je Čvrljkova svog Nemeša, ali sve je ostalo na pesmi, pošto im Veliki Brat još uvek udara čežnju.
Koliko Čvrljkova nedostaje Nemešu, govori i činjenica da je on sve nervozniji, pa je optužio i Emu za krađu cigareta, a pri tom nije želeo da sasluša njene argumente kojima se branila. Pored čestih svađa, Nemeš pokazuje i nezainteresovanost za druge devojke, pa ne reaguje ni na Draganu, koja mu se neprestano nabacuje.

Suprug Ivan: Nisam oduzeo dete!
Suprug najpromiskuitetnije ukućanke „Velikog brata“ Marijane Čvrljak demantovao je napise u novinama da joj je oduzeo dete i istakao da njihova ćerka Korina jeste sa njim, ali da je to i logično budući da se vratio sa broda, na kojem radi.
- Informacija da sam Marijani oduzeo dete je glupost, naša ćerka je moja koliko i Marijanina. Pa gde će drugde biti kad sam ja kod kuće? Pa kakav bih ja to tata bio kada bih bio u Šibeniku, a moja kći u Baškoj Vodi - izjavio je za hrvatski „Indeks“ Ivan Čvrljak.


Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар