Ema je novi član Velikog brata "Evropske unije". Ovonedeljni zadatak je dosta podelio ukućane, svi sve tračare iza leđa, a čelnici "unije", Soraja i Horvat, su od Velikog brata dobili priliku da i oni čuju šta im se priča iza leđa i bili su šokirani komentarima drugih ukućana. Nirmal je predložio da bojkotuju zadatak s EU i osnuju YU uniju i započnu štrajk glađu te da njih šestoro budu nominovani, čime bi Sorajin zadatak bio neuspešan i ona bi takođe izgubila imunitet. No, ipak su odlučili da to ne naprave. Trio Marijana, Bojana i Tamara misle da među stanarima ima puno "vetrenjača", koje se okreću kako vetar duva.





Horvata je Nirmal jako razočarao

Horvat je shvatio da je taj komentar išao njemu. Krenuo je da razgovara s Marijanom i zamolio je da mu u lice kaže što ima protiv njega. Ona mu je rekla da je bio njen favorit, a da se od početka zadatka s EU potpuno promenio. On joj je objasnio da nije sve onako kako ona misli i kako izgleda pa je upozorio da joj nisu prijatelji svi za koje ona misli. Olakšao je dušu i rekao Marijani da ga je Nirmal potpuno razočarao. Na otpadu mu je bio najbolji prijatelj, a od kada su se stanari spojili, nije s njim rečenicu progovorio.

Horvat je Marijani rekao da su ona i Nemeš oduvek imali njegovu stopostotnu podršku, još od kada je nije ni upoznao. Nikada im nije ništa uzeo za zlo i imao je razumevanja za sve njihove postupke. Ona je njemu odvratila da od kada ima taj zadatak, "kao da je nekoliko nivoa više". Na kraju su izgladili stvari i rešili međusobne odnose. Horvat misli da on nije baš dobar izbor za ovaj zadatak. Rekao je Marijani da se oko nje stvara klan, a on se ne želi trpati. U iskrenom razgovoru Horvat je pokazao kako stvarno zazire od tračarenja te da je najiskreniji stanar u kući. (Index.hr)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар