Kontroverzna učesnica ‘Velikog brata’, Marijana Čvrljak, priznala je indirektno u razgovoru sa svojim ljubavnikom iz rijalitija, da ne bi promenila ništa što je uradila tokom boravka u kući na Košutnjaku.

Naime, vreme koje im je Veliki brat poklonio da provedu zajedno, Marijana i Nemeš iskoristili su uglavnom za razgovore o raznim životnim temama.

Kada je Nemeš otišao u posetu komšijama iz luksuzne kuće, pozdravio se sa svima a potom se sa Marijanom sklonio u dvorište. Susret je prošao bez uobičajenih izliva nežnosti, već je par uglavnom razgovarao.

Nemeš je upitao Marijanu u koje bi doba otišla kada bi imala vremeplov, na šta je ona odgovorila da se ne bi vraćala u prošlost, čime je aludirala na to da ne bi menjala svoje postupke. Sa ovakvim odgovorom složio se Nemeš, koji je rekao da bi i on išao samo u blisku budućnost.

Inače, Marijana je ranije sa stanarima podelila da ne namerava da se vraća u Šibenik ali da će ćerku Korinu povesti sa sobom bilo kuda. (Srbijanet)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 16 април, 2011  

    Vise njih je tu izgleda dobro placeno da se desi sex,jer rialiti programi polako gube gledaoce !

  2. Анониман // 17 април, 2011  

    Sta li ce se desiti, ako kojim slucajem u medjuvremenu, naleti "neki bolji" i od Nemesa ???

  3. Анониман // 17 април, 2011  

    Ni covjecnosti, ni ljudskosti, ni osecaja ni ljudskog dostojanstva....

  4. Анониман // 17 април, 2011  

    Ovakve bi se scene i majcinsko ponasanje zasigurno zgadile i njenom vlastitom detetu, a da li se ona sama mozda to zapitala pre nego sto je dozvolila sebi ovako nesto ?

Постави коментар