Marijana i Nemeš su se pomirili, ali Šibečanka i dalje ne veruje u njihovu budućnost. Članovi EU u raskolu sa ostalim ukućanima

Atmosfera u kući je sve zamršenija. Marijana i Nemeš su se pomirili, dok je raskol između dva klana sve dublji. Iako Nemeš veruje i dalje u njihovu budućnost, njegova draga se poverila VB da to nije put kojim ona želi da ide posle svog izlaska iz kuće.

Posle večeri koju je obeležio raskid dvoje ljubavnika i Nemešovo divljanje po kući, alkohol je ispario i ljubavnicu su opet u zagrljaju. Međutim, Marijana se poverila VB i otkrila mu da je i dalje sigurna u odluku da ne želi da nastavi svoj život pored Nemeša.

- Nemamo o čemu pričati, kako došlo tako i otišlo - rekla je Marijana, stavivši jasno do znanja VB kako gleda na njihovu budućnost.

Marijana strahuje za svoju budućnost, kao i za to da li će izgubiti starateljstvo nad ćerkom. Ona je vidno neraspoložena i jasno je da se kod Marijane, posle mesec i po dana u kući, radja savest i da je plaši izlazak iz kuće i suočavanje sa realnošću.

S druge strane, u kući se vodi pravi rat klanova. Naime, ukućani su zbog svog zadatka podeljeni na članove EU i na članove koji nisu u EU. Ove nedelje nominovini mogu biti samo članovi koji nisu u EU. Oni koji pripadaju EU uživaju u svim blagodetima kuće VB, što posebno iritira ostali deo kuće, što je seme razdora između ove dve ekipe. Svaki trenutak koriste da bi osuli paljbu jedni po drugima. Članovima EU je VB pustio snimak ispovedaonica u kojima ih preostali ukućani komentarišu i kritikuju. Iako su šokirani i iznenađeni odlučuju da sačekaju prvi „Savet skupštine“ i da im tek onda sve „saspu u lice“.

Marijanin otac: Moja ćerka se vraća kod mene

- Marijana je moje dete i kakav bih to roditelj bio ako je ne bih primio u roditeljsku kuću u Kninu. - rekao je Ivo Kovačević za hrvatski Story. - Neće ona nigde lutati kad izađe jer ima mesta kod svog oca. Ona je moje dete. Razočaranje je jedno, a roditeljska ljubav nešto sasvim drugo.

Iako je razočaran postupcima svoje ćerke, ratni vojni invalid na ovaj način je pokazao kako ima veliko srce, dodavši da Marijanu nije ovako odgajao. Gospodin Ivo ističe kako je u svakodnevnom kontaktu s Marijaninim suprugom Ivanom i unukom Korinom, dok ispade Nemešove majke Nade, kao i samog Nemeša nije želeo da komentariše.

Luksuz večeras u bazenu

Od početka zadatka Evropska Unija, članovi uživaju u mnogim privilegijama. Jedna od njih je i luksuzna večera u - bazenu. Soraja, Lester, Ema, Duško, Horvat i Nikola su veoma uživali u poslasticama i po završetku bili veoma zadovoljni.
Bojana, Nirmal, Marijana i Nemeš su zajedljivo komentarisali njihovu večeru, konstatujući da bi trebalo na bilo koji način da sabotiraju nedeljni zadatak, kako bi svi pali i tako postali ravnopravni u nedeljnim nominacijama.

Radiša se priključio opštem ogovaranju u kome su se svi „dohvatili“ Soraje i komentarišu njeno militantno ponašanje i umišljenost.

Veliki brat kaznio ukućane i smanjio glavnu nagradu

S obzirom da su ukućani su previše olako shvatili pravila i u više navrata ih prekršili, Veliki Brat je odlučio da ih kazni, tako što im je od glavne nagrade odbio 12.500 evra

Nemeš. Bojana i Marijana su prednjačili u pravljenju grešaka. Bilo je tu svega, od ne zatvaranja vrata pušione, šaputanja do razbijanja imovine Velikog Brata. Nemeš i Marijana su bili vidno iznervirani, što je veoma čudno jer su bili svesni da kršenje pravila vuče sa sobom sankcije i kazne. Duško je bio mnogo razočaran, jer po svemu sudeći on se najviše nada novčanoj nagradi. (Novosti)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар