Nemeš i Marijana ne prave više probleme samo jedno drugom, već i drugim ukućanima. Nisu mogli da izdrže razdvojenost čak ni u snu, pa su tako spojili krevete, bez obzira na zabranu "Velikog Brata". Nisu mislili na druge ukućane, već samo na sebe što je prepoznatljiva odlika ovog para. Produkcija je reagovala tako što je nagrada smanjena za 500 evra. Poprilično skupo plaćen seks, naročito za ostale ukućane koji u njemu nisu učestvovali.
Šibenčanka je potpuno sigurna kako želi da živi s mladim Srbinom, ali nije sigurna da li on želi sve što i ona. “Moraš da budeš siguran, ideš mi na živce”, rekla je Marijana i tražila da bude uz nju, na šta je on odgovorio da zna šta želi i da će se sve srediti. Intenzitet razmišljanja porastao je nakon sumnje u trudnoću. Ali nejasno je šta on želi, bez obzira što je rekao da zna šta hoće. Brine ga, takođe, što mlađe devojke neće glasati za njega jer više nije samac. A takva razmišljanja ne mogu biti dobra po Marijanu jer Nemeš prvenstveno misli na sebe, pa tek onda na bilo kog drugog. Ona je ipak spremno rizikovala, a na kraju i upropastila brak zbog zaljubljenosti i strasti.
Ali, ne vrti se sve oko njih dvoje u kući. Izbačena Dragana otrovnu je strelicu uputila Nirmalu i zadala mu zadatak u kojem će nedelju dana svaki dan morati da radi 150 trbušnjaka, te da uz to peva njenu pesmu "Primadona". Nirmal se nije iznenadio zbog otrovne strele, trbušnjaci mu ne smetaju, ali mu pesma smeta, jer je smatra glupom. (Jutarnji.hr)


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар