Čini se da se rađaju nove ljubavi u kući "Velikog brata". Tako, Nikola i Lester izajsnili su se da bi voleli da budu sa Draganom i Sorajom.
Nikola već nekoliko dana priča kako je Dragana savršena, te kako bi je muvao kada bi došlo do susreta, a nedavno joj je putem kamere poslao poruku: "Sa tobom bih se najradije igrao rata!". Inače, Nikola je rešio da se udalji od Tamare kada je njen dečko ušetao među zidine kuće i sa oboje se posvađao zbog više nego očigledne bliskosti, a šarmantnom Hrvatu je čak i pretio batinama.
Da li se Nikola uplašio zbog pretnji, pa je zato našao novu žrtvu, ili mu Dragana zaista više odgovara od Tamare, koja planira da se uda za Slavena kada izađe, nije poznato. Ali, više je nego očigledno da se ovaj momak veoma zagrejao, sada još samo ostaje da Dragana zaboravi na Nemeša, u koga je priznala da se zaljubila.
I dok Nikolu muči Dragana, Lester je odlepio za Sorajom. Tokom poslednjeg zadataka u kome su takmičari birali mistara i misicu (pobedili su Lester i Marijana) Soraja se pojavila u uskom kupaćem kostimu koji je više otrkio nego pokrio, što je Lestera ostavilo bez teksta. Nemo je preko kamere gledao u Soraju na otpadu dok su se drugi šalili da se zaljubio. (Blic)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар