Tokom praznične atmosfere koja je prisutna u domu Seke Aleksić, ali i rođendanskog slavlja, dan pre Vaskrsa, folk diva imala je samo jednu želju - da sa suprugom Veljkom Piljikićem dobije dva dečaka.

Poznata pevačica je praznik provela sa najužom porodicom i prijateljima, a za 1. maj otputovaće na odmor u Ganu, dok će se u septembru podvrgnuti veštačkoj oplodnji. Osim odmora, folkerka će se u Africi družiti i sa mališanima bez roditeljskog staranja, a za naš list je otkrila da bi volela prirodnim putem da dobije blizance, kao i da će zasigurno usvojiti jedno dete.
- Vaskrs za mene predstavlja jedan od najlepših hrišćanskih praznika, a ove godine je bio poseban jer sam veče uoči Vaskrsa proslavila 30. rođendan! Pored brojnih fanova koji su mi priredili iznenađenje i obasuli me poklonima, cvećem i tortama, uz mene je bio moj suprug Veljko, koji se potrudio da moj rođendan i vaskrs učini još lepšim.
- Da li volite da sami farbate jaja i da li vam suprug pomaže u tome?
- Uživam u dekorisanju kuće za praznike, a posebno za vaskrs! Naravno da sama farbam jaja, to je jedan sveti čin! Veljko i ja smo rano ujutru posetili manastir Velika Remeta na Fruškoj gori, tu smo se pričestili i prisustvovali službi! Bilo je zaista prelepo!
- Šta za vas predstavlja najveći hrišćanski praznik i u kojoj meri vas podseća na detinjstvo?
- Pre svega okupljanje porodice i očuvanje pravih ljudskih i hrišćanskih vrednosti! I kao devojčica uvek sam se radovala Vaskrsu, šarenim jajima, čokoladnim zekama, poklonima! Živeli smo skromno, ali smo uvek znali da se radujemo malim stvarima.
- S obzirom na to da vam je majka muslimanske veroispovesti, a otac Srbin, koliko je to uticalo na vaš odnos prema veri?
- Opšte je poznato da sam ja žena čije srce i ljubav nemaju granica ni prema jednoj veri, niti prema jednoj rasi! Poštujem i majčinu i očevu veru i jako dobro poznajem običaje i sa jedne i sa druge strane! I moram da kažem da su svi lepi i posebni na svoj način! Ja sam hrišćanka i moj suprug takođe, tako da u skladu sa tim poštujemo i obeležavamo Vaskrs po tradiciji.
- Poznato je da vaša majka boravi kod vas tokom praznika, da li i ona ima običaj da proslavlja Vaskrs?
- Svi smo uvek na okupu! Njoj je najvažnije da sam ja srećna i da su sva njena deca na okupu! Uključujući i unučiće, decu mog brata. Naravno, i Veljko i ja smo gosti kod nje kada se obeležavaju muslimanski praznici.
- Mediji su objavili da putujete u Ganu, između ostalog i zbog usvajanja deteta.
- Veljko i ja odlazimo 1. maja na jednomesečni odmor u Ganu u društvu naših prijatelja! Ne bih otkrivala detalje tog putovanja jer nam je pre svega posle naporne poslovne sezone potreban odmor! Svakako ćemo se tamo družiti i sa dečicom koja su preslatka! Veljko i ja planiramo da usvojimo dete, a kada bude došlo vreme za to, nećemo ništa skrivati.
- Iza vas je naporan period kada je reč o pokušaju da se ostvarite kao majka, da li odlazak u Ganu i usvajanje deteta znači da ste odustali od te velike želje?
- Po savetu lekara ćemo tek krajem septembra uraditi vantelesnu oplodnju, prvi put! Naravno da ne odustajemo od toga da dobijemo našu decu i hvala bogu sa te strane je sve okej. Jednostavno, nisam želela da se ponovo dogodi situacija da doživim vanmateričnu trudnoću i to je jedini razlog zbog kojeg smo se odlučili na taj zahvat. Već sam rekla da želim dva dečaka blizanca, pa se nadam da ce se moja rođendanska i vaskršnja želja ostvariti!



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар