Žigolo“ prati petoricu momaka iz „grada greha“ Las Vegasa, kojima u radnoj knjižici pod „profesija“ stoji - muška poslovna pratnja

Za srpske rijalitije javnost uglavnom nema ništa lepo da kaže, nazivajući ih, u najblažem slučaju, oličenjem vulgarnosti i kiča. Ali, „Veliki Brat“, „Farma“, „Dvor“, „Parovi“... gotovo su naivni u poređenju s kontroverznim programom koji je počeo da se emituje u SAD.

Serijal koji je za kratko vreme uzburkao javnost provokativnim sadržajem zove se „Žigolo“ i prati petoricu momaka iz „grada greha“ Las Vegasa, kojima u radnoj knjižici pod „profesija“ stoji - muška poslovna pratnja.

Necenzurisani snimci prikazuju momke dok se zabavljaju sa ženama koje, bez obzira na to da li su mlade ili stare, udate ili razvedene, imaju zajedničku crtu - sve su spremne da plate za malo kvalitetnog „druženja“. Dase na njihovoj usluzi su: adrenalinski zavisnik Džimi, samohrani otac Stiven, zaljubljenik u teretane Nik, veteran Brejs i novajlija Vin. Svi oni balansiraju između privatnog i porodičnog života i zahteva klijentele (samo žene dolaze u obzir).

I dok je za neke „Žigolo“ istinit i dirljiv, glasine da je učesnicama plaćeno da se pojave pred kamerama, kod mnogih su nametnule pitanje: ukoliko imate muškarca i ženu koji dobijaju pare da se „seksaju“ - da li je to rijaliti ili pornografija? (Novosti)



Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар