Ukoliko se situacija ne promeni, moglo bi da se desi da od jeseni Saša Popović sa vlasnikom „PinkaŽeljkom Mitrovićem osnuje novu muzičku produkciju, a da se „Grand“ preseli na „Prvu“, pod rukovodstvom novih ljudi, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih krugova.

Do ovakve situacije doveo je sukob koji se nedavno desio između Saše Popovića i Bobe Živojinovića, a sve zbog prodaje produkcijske kuće „Grand“ vlasniku „Prve srpske televizije“. Naime, direktor ove televizije Dejan Jocić je većinskom vlasniku Bobi Živojinoviću ponudio kupovinu cele produkcije, ali je zatražio da Popović i dalje vodi ceo posao, međutim, Saša za to nije želeo ni da čuje.
- Živojinović se našao sa Jocićem, s kojim je inače dobar prijatelj, i tada mu je ponuđeno da prodaju „Grand produkciju“ Grcima, a samim tim i sve svoje projekte prebace na „Prvu srpsku televiziju“. Uslov koji je postavio vlasnik „Prve“ jeste da Saša ostane na čelu firme. Predsedniku Teniskog saveza Srbije se ta ideja odmah svidela i pristao je da proda njegovih i Breninih 51 odsto - rekao je za naš list dobro obavešteni izvor.
- Problem je nastao kada je s tom pričom izašao pred Popovića, koji nikako nije želeo da prekrši dogovor koji već ima sa Mitrovićem. On je rekao da nema ništa protiv prodaje, ali da se u tom slučaju njemu isplati njegov deo, a da će on posle toga videti šta će raditi i s kim. Tada je Živojinović počeo da optužuje Popovića za to što pre godinu dana nisu ugovorili prelazak „Granda“ na „Prvu“, već su pristali da za manje pare ostanu na „Pinku“, što je rezultiralo sukobom - kaže naš sagovornik, koji tvrdi da cela priča nije završena na ovome.

- Sin vlasnika „Prve srpske televizije“ Teodor Kirjaku će se ovih dana sastati sa Brenom i Bobom i popričati o sumama za koje bi otkupio producentsku kuću, ali i o nagodbi sa Popovićem, koji je odlučan u svojim namerama da na njegovu televiziju ne prelazi. Saša je otputovao u Italiju da se odmori nekoliko dana i čeka da se situacija smiri i da se Boba predomisli. Ako ne bude bilo tako, on će onda najverovatnije novac koji bude dobio uložiti u nove projekte, koje će pokrenuti sa Željkom Mitrovićem - rekao je naš izvor.
Kako bi dobili komentar gospodina Živojinovića, pozvali smo ga, ali on nije bio raspoložen da daje izjave:
-U Bratislavi sam na Fed kupu, tako da ako želite da pričamo o tome, možemo, ako ne, onda prijatno - bio je kratak predsednik Teniskog saveza, dok je Saša Popović demantovao naša saznanja:
-Nije istina! - napisao je direktor „Granda“ u poruci.

Televizija „Prva“: Prijatelji smo sa Bobom i Sašom
Povodom čitave priče, „Prva“ je poslala saopštenje u kome se kaže:
- „Prva srpska televizija“ održava prijateljske i profesionalne odnose sa predstavnicima svih produkcijskih kuća, uključujući i Bobu Živojinovića i Sašu Popovića. Ali o bilo kakvim pregovorima o kupovini ili preuzimanju „Grand produkcije“ nije bilo reči. To jednostavno nije tačno! (Alo)


Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар