Rat za gledaoce između dve najgledanije komervcijalne televizije u Srbiji mogao bi ovih dana da se nazove „osmanlijskim“.

Naime, u želji da dobiju što više gledalaca, zaigrali su na adut trenutno popularnih turskih serija, pa je tako televizija „Prva“ u ponedeljak uveče pustila dve epizode serije „Kad lišće pada“, i to u terminu kada je na televiziji „Pink“ premijerno išla prva epizoda serije „Nasleđe jedne dame“.
Kako bismo čuli šta o ovome misle ljudi sa „ružičaste“ televizije, pozvali smo Tanju Vojtehovski, koja nam je rekla da je uprkos ovakvom potezu „Pink“ bio u ponedeljak najgledanija televizija.
- Bez obzira na sve, mi smo bili najgledanija televizija - rekla je potpredsednica kompanije „Pink“, dok „Prva“ navodi da im je drago što konkurentske kuće slede njihov primer.

- „Prva“ drži neprikosnovenu poziciju u udarnom terminu koji se računa od 19 do 23 časa. Osluškujući zahteve naših gledalaca, sasvim je logična odluka da ih nagradimo, ne dvema, kako vi navodite, već jednom epizodom najpopularnije serije „Kad lišće pada“, baš kao što smo i pre dve nedelje doneli odluku da seriju emitujemo i subotom. Ovo je svojevrsna nagrada gledaocima prema čijim zahtevima se i kreira naša programska šema. Drago nam je da vidimo da su i pojedine konkurentske kuće krenule da slede naš primer, te da smo im pomogli u osmišljavanju i kreiranju programskog sadržaja - rekli su nam sa „Prve srpske televizije“. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар