Produkcija Hepi televizije, pokazala je opet da se ne šali kad su u pitanju pravila rijalitija „Parovi“. Zbog toga što je rekla da ne želi da ostane u vili, uprkos tome što je ugovorom obavezana na ostanak do kraja takmičenja, Slađana Delibašić je kažnjena sa dve hiljade evra, a glavna nagrada smanjena za 30 hiljada evra!

Ovo je izazvalo rat među ostalim takmičarima, koji su denserkin hiroviti potez osudili, napali je što su ostali bez čitavih 30 hiljada evra, do juče je nagrada bila 301 hiljadu evra!

- Znala si šta potpisuješ, nisi mala, ni maloumna! – vikala je Zorica. – Sebična si, ovo nema nikakvog smisla. Koliko sam puta iskulirala i pristala na sve da ne skidaju od glavne nagrade.

- Bliži se kraj, produkcija će činiti sve da se svađamo međusobno zbog para – rekao je Igor Matić i osudio svoju devojku: Stvarno si glupa! Znaš da nas čekaju na zicer! Kad bi ti zaradila 30 hiljada evra!? Teraj se bre u p…ku materinu!

I ostali su bili pogođeni ovim Slađinim potezom, ali nisu reagovali. Mahom su je ogovarali i pričali kako nije u redu da svi ispaštaju zbog toga što je ona „ograničena i hirovita“.

- Nisam znala da će sve da kazne, ali mislim da je glupo da ostajemo u kući, ako nas publika neće. Imam svoje nastupe, biću sa dragim ljudima, ovde sam dosta bila. Ispričali smo šta imamo, znamo sve jedni o drugima. Sa nekima ću se družiti i posle takmičenja, a neke neću ni da pogledam. Jer, ljudi su licemerni, ovde su super, a kad izađu, samo ogovaraju…

U vili rijalitija „Parovi“ atmosfera je veoma napeta. Do kraja je ostalo veoma malo, deset dana. Svi licitiraju ko će odneti glavnu nagradu, koja nije zanemarljiva, naprotiv, najveća je ikad ponuđena do sada, u srpskim rijaliti programima. (bezzabrane.com)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар