U utorak u rijalitiju Parovi, sa direktnim prenosom na Happy televiziji počinje neviđena žurka koja će trajati dva dana bez prestanka

Povodom 101 dana trajanja rijalitija Parovi, u luskuznoj vili, u kojoj poznati borave duže od tri meseca, ali i kao najava produžetka serijala, organizuje se neviđena žurka, koja će trajati 48 sati bez prestanka, a smenjivaće se blizu hiljadu gostiju iz raznih svera našeg društva.

Očekuje se ogroman broj fanova učesnika rijalitija, javnih ličnosti, njihovi najmiliji, nekoliko bendova, pojačano obezbeđenje, kako ne bi došlo do neželjenih situacija.

- Žurka počinje u utorak, u 14 sati posle podne i biće to najveća srpska žurka do sada – kaže Ana Marković, odgovorni urednik televizije Happy.

– Očekujemo više od 800 ljudi, koji će se smenjivati sve vreme. Pevaće desetak bendova, očekujemo da svakog trenutka bude u kući stotinak ljudi.

Dvodnevno ludilo će se emitovati na Srećnoj televiziji. Anagažovano je na stotine ljudi iz organizacije, posebno obezbeđenje, koje će biti ispred vile, ali i unutra, trudiće se da bude neprimetno, i spremno da spreči ikakav eksces. Goste će čekati vrhunski specijaliteti, prestižni šampanjci, stotinak lepih hostesa.

- Na žurci će se pojaviti i bivši takmičari, susrešće se svi koji su tu živeli nedeljama – rekla je Ana Marković.

– Rijaliti Parovi, inače, produžen je još tri nedelje, do Uskrsa.

Takmičari su pristali da ostanu duže, uslovi u rijalitiju su izuzetni, luksuz i glamur plene, a biće i raznih događaja koji ćće im ulepšati ostanak. Unutra su sa svojim partnerima, bore se za vrednu novčanu nagradu. Niko nije postavljao pitanje izlaska iz rijalitija.

Na žurci koja počinje danas, u utorak, pojaviće se vodeća imena srpske javnosti, svi će bar na trenutak biti deo rijalitija Parovi, koji je, mora se priznati, obeležio Happy televiziju. (Story)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар