U kući ne prestaje da se čuje plač beba. Tamara viče na svoju bebu da prstane i da ne bude previše razmažena, ali to očigledno ne pomaže jer neprestano plače. Pošto više nije mogla da izdrži Tein plač, Tamara ju je dala Nikoli da se brine o njoj.

Marijana i Bojana pričaju o životu van kuće, komentarišu koliko je život generalno skup i koliko im je potrebno para za svakodnevne stvari. Nakon toga, Marijana joj priča o svom mužu i o svom braku. Posle priče sa Bojanom, Marijana odlazi sa Nemešom u spavaću sobu. Nemeš opet počinje da priča o svojim brigama za nju nakon izlaska iz kuće. Razmišlja kako će njeni reagovati po izlasku, da li će joj dati da vidi dete, da li će je neko povrediti. Million pitanja mu se mota po glavi, ali on nalazi rešenje govoreći joj da će se on pobinuti za nju. Marijana razmišlja samo o tome da vidi svoje dete i jedino joj je to najvažnije.

Nemeš, Marijana i Nikola našli su se ispred sobe za pušenje. Marijana je rekla Nikoli da sada može da pita Nemeša ono što stalno nju ispituje. Nikola je njen izazov prihvatio pa je Nemeša pitao kakve su mu namere s Marijanom i da li je spreman da preuzme odgovornost za dete, s obzirom da je od prvog dana znao da je ona majka.

- Odmah mi se svidela pa sam se sklanjao i nisam pričao s njom. Svašta sam imao pre, dovoljno da mogu da uporedim, čudne su okolnosti. Ne znam kolike sam ostavio napolju, ali to je sve bilo ništa. Mogu samo da zamislim kako na nas gledaju napolju – neodređen je bio Nemeš.

Nikola im je priznao da bi da je napolju mislio ‘gledaj ovu glupaču glupu koja pravi sra..’, a odmah je i dodao kako ih je oboje upoznao i da zna šta se događa. Spomenuo je i da mu je žao Marijaninog muža.

- Ne mogu ni da zamislim kako je njemu, uopšte ne mislim na to – odvratio mu je Nemeš.

Marijana je reklo bi se sigurna u svoje i Nemešove osećaje pa je odlučila po završetku šoua da se preseli u Beograd. Razgovarala je s Nikolom koji je pitao šta planira i misli li da se preseli u Beograd. Ona je odgovorila potvrdno, a rekla je i da je Nemeš spreman za njenu selidbu. Nikolu je zanimalo i šta će biti s detetom, a Marijana mu je rekla da je ‘dite njeno’ i da ‘gdje ide ona, ide i Korina’

Ipak, kada je i njima stigla beba, Marijana nije više bila sigurna u to! Nemeš bebu nije doživeo kao pravo dete, već se s njom igrao kao s lutkom. Marijana ga je pitala zeza li se on to kad ga je videla. Beba je ubrzo počela da vrišti pa mu ju je Marijana uzela iz ruku i čuvala je.

- Budalo jedna, čudače. Sad smo u svađi rekla mu je – a Nemeš joj je rekao da se on zaje…. dok je u kući na što mu je ona rekla da možda samo to i radi. (Smedia)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар