Veliki brat je danas organizovao još jedno "zasedanje EU" na kojem se trebao odabrati novi član. BB stanari se nisu uspeli dogovoriti pa nije ni odabran. Ukućani koji nisu članovi zajednice morali su izneti svoje mišljenje o onima koji jesu. Dodatno "ulje na vatru" Big Brother je dolio time što je pustio snimke iz ispovedaonice na kojima je svaki od stanara pričao o "članovima EU".

Nikolu je najviše pogodilo to što je Bojana izjavila da je glumac. Rekao je da mu je jako žao zbog toga, pogotovo jer ju je smatrao dobrom prijateljicom. Bojana nije mogla pronaći adekvatne argumente kojima bi se izvukla iz neugodne situacije u kojoj se našla. Sve "članove EU" je pogodila Nirmalova izjava da su prodane duše. Horvat je najviše razočaran Marijaninom izjavom da se promenio. Spomenuo je i bojkot te kazao da je takvo ponašanje onih koji nisu "članovi EU" apsolutno neprimereno i kako, da je obrnuta situacija, on to sebi ne bi dozvolio.
Nemeš najavio kako do kraja showa neće razgovarati s "članovima EU" te da će opet razbijati po kući

Zakačili su se i Nemeš i Soraja. Prvo je on nju pitao ko je nju uopše odabrao za predsednicu te kazao da upravo zbog nje nedeljni zadatak od samog početka ide u pogrešnom smeru. Potom je zaključio da je na čelo EU Soraju mogla postaviti jedino Slavica. Soraja mu je na to odgovorila da ju je odabrao Veliki brat i kako bi se on jednako ponašao da je na njenoj poziciji. Zamerila mu je što sabotira zadatak i nije u stanju uživati u tuđoj sreći, a prigovorila mu je i kako su pre par nedelja "svi stanari morali pevati njegovu glupu pesmu".

U nizu teških reči i uvreda koje su pale na obe strane, Nemeš je dobacio Soraji: "Nisam ti ja kriv što ne znaš ništa drugo nego da se skidaš". Potom je predložio da se u kući Soraji organizuje snimanje kako bi se mogla skidati i "pokazati što zna". Nemeš je odlučio kako od sad pa do kraja showa neće razgovarati ni s jednim od "članova EU", a Dušku, kojeg je kazna Velikog brata (oduzimanje dodatnih 12,5 hiljada evra od glavne nagrade) najviše pogodilo, poručio je kako će idući put još više razvaliti BB kuću. Na Nemeševo ponašanje reagovala je i Marijana: "Daj šuti, živciraš me!". (Index.hr)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 29 април, 2011  

    jadna majka koja te rodila Nemese
    i ti si mi neki fraer
    vise nisi ni na reci jak
    a za dela da ne pricamo nikad nisi bio
    zrtveno jagne...:))

  2. Анониман // 29 април, 2011  

    JADAAAAN....

  3. Анониман // 29 април, 2011  

    Koje je to ponasanje...."poručio je kako će idući put još više razvaliti BB kuću". Na sta to lici, ja sam mislio da je kulturniji...ili se samo foliraooo....Razmazeni klinac...sa facom predratnih frajera...1945. godine

Постави коментар