Čini se da je Marijana konačno počela da "dolazi sebi", kada je uvidela da se Nemeš baš i ne snalazi najbolje sa bebama, a za to može da zahvali Velikom Bratu, koji im je dao zadatak u kom treba da se pokažu kao roditelji. Kako njen 22-godišnji novi dečko, zbog kog je svesno uništila brak iz kog ima kćerkicu, nije ozbiljno shvatio zadatak, već se sve vreme šalio, ona se naljutila na njega.
To je verovatno nateralo da se zapita: "Šta je meni ovo trebalo", ali znate već kako se kaže - posle nekih stvari nema kajanja.
Ipak, kako bi joj pokazao koliko mu je stalo do nje, Nemeš je Marijani prišao i obećao: "Ja ću voditi računa o tebi i tvojoj kćerki!", kada je uvideo da je još uvek gospođa Čvrljak veoma zabrinuta zbog onog što je čeka kada izađe. I sam Nemeš razmišljao je naglas o tome kako će njeni reagovati po izlasku, da li će joj dati da vidi dete, da li će je neko povrediti, ali tvrdi da će on za sve naći rešenje.
Marijana je Nikoli rekla da planira da se preseli u Beograd i da će sa sobom dovesti kćerkicu Korinu, jer je ona njena i ide gde god ona ide. (bezzabrane.com)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар