Da je put od titule zavodnika do epiteta „ženski petko“ kratak, pokazala je Nada, majka Nikole Nemeševića, kada je, gostujući juče u emisiji „Pozovi Velikog Brata“ na televiziji „Pink“, izjavila da se njen sin šminka.

- Nikola se šminka. Ne znam da li ste to primetili, ali on stalno stavlja krejon oko očiju. Takva mu je sad faza - rekla je mama Nada, koja je potom rasvetlila još jednu misteriju vezanu za Nemeša, njegovu ljubav prema Marijani.
- Nikola nije zaljubljen u Marijanu, on samo misli da je zaljubljen. Ne verujem da bi on u spoljašnjem svetu obratio pažnju na nju. To što on misli da je zaljubljen u nju samo je posledica ograničenog prostora u kom se nalazi - pravdala je gospođa Nemešević svog sina, koji sada na otpadu „Velikog brata“ šokira saukućane svojim divljačkim ponašanjem. Tako je pred svima dohvatio tastaturu koju je pronašao na deponiji i krvnički je bacao dok su ga ostali učesnici „Velikog brata“ zbunjeno posmatrali. Koliko će još Nemeš, novopečeni metroseksualac i davno otkriveni osvajač Marijane Čvrljak, izdržati bez nje, preostaje nam samo da čekamo i gledamo.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар