Stanarka kuće Velikog Brata i pomorac upoznali su se preko servisa za upoznavanje Iskrica, a u braku su dobili ćerku Korinu koja ima dve godine. Ivan je odlučio da završi svoj brak, piše Story.

Suprug Marijane Čvrljak (27) više ne može da trpi njeno ponašanje u Velikom bratu, piše Story. Časopis je iz bliskih krugova saznao da je Ivan Čvrljak (32) papire za razvod predao u ponedjeljak. Stanarka kuće Velikog Brata i pomorac upoznali su se preko iskrice, a imaju i dvogodišnju kćer Korinu. Marijana je u poslednje vreme počela razmišljati o događajima koji se zbivaju izvan kuće, no to je nije sprečilo da i dalje nastavi svoj ljubavni odnos Nikolom Nemeševićem Nemešom.
Hemija između Marijane i Nemeša rasplamsala se pre nešto manje od mesec dana. Veliki Brat stanarima je povodom Draženovog rođendana organizovao žurku. Marijana i Nemeš tada su se potpomognuti alkoholom prvi put poljubili, a kasnije i pipali pod pokrivačem. Njen otac tada je u žaru ljutnje rekao da je se odrekao.
Iako se Marijana pokajala nakon prvih igrica ispod pokrivača, posle nove žurke učinila je istu stvar. Tada nije bilo sumnje da su Nemeš i Marijana zaista imali seksualni odnos. Istu stvar ponovili su u bazenu pred svima i opet u krevetu. Ovaj poslednji put Nemešu i Marijani nije smetalo ni uže kojim je on povezan s Emom, a Marijana s Lesterom i Bojanom, Iako su njihovi kreveti bili odvojeni, Nemeš je svoj pomaknuo do Marijaninog. Čim su legli jedno pored drugog počeli su razmenjivati nežnost. Dan kasnije Marijana je u razgovoru s Nemešom izjavila kako je možda trudna. On je samo u čudu pogledao jer je to izjavila i pred ostalim stanarima.
I sama Marijana u kući je razmišljala o razvodu, ali i o tome da se neće vratiti u Šibenik nakon što izađe iz kuće. Nemeš je napomenuo Marijani da će joj reći kome da se javi ako ona kuću napusti pre njega.
Ivan je podržao Marijaninu želju da ode u reality show
Zbog sumnje da će njen suprug i službeno podneti zahtev za rastavom, Marijana se obratila i Velikom Bratu kako bi saznala je li se Ivan na to već odlučio. Tokom razgovora s ukućanima, Marijana je rekla da će nakon izlaska iz kuće povesti kćer sa sobom. Dvogodišnju Korinu pre odlaska u kuću ostavila je na čuvanje sestri Sendi Serdarević, ali Ivan Čvrljak ju je pre dve nedelje odveo kod sebe jer, kako je rekao, najnormalnije je da njegovo dete bude uz njega. Ivan Čvrljak već tada je razmišljao hoće li moći oprostiti supruzi.
- Što se Marijane tiče, podržao sam njenu želju da ode u reality show. Sigurno bih je podržao i da je želela ići na ekspediciju jer znam da bih ja imao njenu potporu u svojim željama - objašnjavao je Ivan.
- Kad imate poverenja u nekoga, onda se ne bojite niti razmišljate da vas može prevariti. Eto, ispalo je kako je ispalo - istaknuo je tada Marijanin suprug. (24sata.hr)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 25 април, 2011  

    jadno i neoprostivo , i jako jako tuzno za marijanu ....nije ivan zadnji muskaracac na svijetu ..ali kako ce to objasniti korini ..strasno zalosno

Постави коментар