Mala od skandala” kako je od milošte zovu novinari, ovih dana privodi kraju pripreme oko svog nastupa na “Imperia party” 15.04. u klubu “Ground Zero” u Zagrebu.

Kao i svaka druga “svetska zvezda” Jelena je imala neke posebne zahteve, a organizatori koncerta su učinili sve kako bi je ugostili na najbolji mogući način. Naime na granici je čekaju blindirana vozila i specijalna služba koja je obučavana u Izraelu i koja će svo vreme biti uz nju, tako da nema nikakve bojazni po njenu bezbednost. U Zagrebu će biti smeštena u hotelu Ridžent, koji je jedan od najekskluzivnijih i nalazi se u samom centru grada.

Karleuša će odsesti u najluksuznijem predsedničkom apartmanu “Esplanade Sweet” koji se prostire na preko 200 kvadratnih metara, a u kojem su odsedali U2, katarski emir, grupa Depeche Mode, dok ga je rezervisala i Lejdi Gaga, ali u njemu nije odsela pošto je direktno otišla na koncert.

Jelenu će po izlasku iz hotela čekati limuzina tako da će imati mali obilazak grada u njoj, a nakon toga će ići na večeru u ekskluzivni restoran gde će joj služiti najkvalitetnija vina. Kako je otkrio njen menadžer Zoran Bitrašević za emisiju Red Carpet, od organizatora su tražili da renoviraju čitav klub kako bi bina imala dovoljnu širinu, a tom prilikom je urađen i bekstejdž od 100 kvadrata u kom će Jelena moći da se presvuče i odmori u pauzama nastupa.

JK će takođe 15.04 po drugi put gostovati kod Bokija 13 u njegovoj emisiji Arena B13, a da li su isti datumi njenog prvog nastupa u Zagrebu i drugog gostovanja kod njenog najboljeg prijatelja slučajnost ili ne, ocenite sami. (Poznati.info)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар