Svetlana – Ceca Ražnatović (38) kolabirala je u utorak uveče u svojoj kući, zbog čega je završila na infuziji. Pevačici je infuziju dao kum, inače lekar, koji ju je posavetovao da pazi na ishranu, smanji pušenje i da proba da se manje nervira.

- Pozlilo joj je od sekiracije zbog optužnice protiv nje i njene sestre. Plaši se i za decu i za roditelje, koji su veoma zabrinuti za nju, ali se trudi da to ne pokazuje. U poslednjih nedelju dana skoro da i ne jede, na svaka dva minuta pali cigaretu i ne može da spava – kaže za Kurir Cecina bliska prijateljica.

Pevačica se svakog dana i po deset puta čuje sa svojim advokatom, koji je obaveštava kako teku pregovori s tužilaštvom.
- Sve vreme se drži hrabro i trudi se da ne pokazuje koliko ju je sve pogodilo, a samo ona zna kako joj je. To ne bi ni kamen izdržao. Nije ni čudo što joj je pozlilo – kaže prijateljica pevačice.

Udovica Željka Ražnatovića Arkana nije izlazila iz kuće od podizanja optužnice protiv nje i njene sestre Lidije Ocokoljić.

Podsetimo, optužnicom, koja je podignuta 27. marta ove godine, Ražnatovićevoj i njenoj sestri na teret se stavlja da su od 14. avgusta 2000. do 21. maja 2003. godine od prodaje 10 fudbalera prisvojile 4.100.000 nemačkih maraka i 3.480.000 dolara. Osim Lidije i Cece, koja je bila predsednica Obilića, optuženi su i nekadašnji funkcioneri tog kluba Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević. (Kurir)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар