Eventualni raskol u najvećoj produkcijskoj kući „Grand“ primorao je naše estradnjaka da se već sada pozabave i debelo razmisle čijem će se carstvu prikloniti.

S jedne strane je Saša Popović, koji je od „Granda“ napravio najveću produkcijsku kuću na Balkanu, a s druge, Lepa Brena, koja je većinski vlasnik i velika gazdarica. Kako „Alo!“ saznaje iz dobro obaveštenih krugova, većina starijih pevača ogorčena je na Sašu Popovića, jer ih je nepravedno zanemario zbog zvezda „Granda“, a s druge strane, mnoge kolege zameraju Breni na nadobudnom i nekorektnom ponašanju prema njima.
Kako se već spekuliše, u Popovićevom jatu, koji ostaje na „ružičastoj televiziji“, naći će se sasvim sigurno Milan Topalović Topalko, Saša i Dejan Matić, sve zvezde „Granda“, Stoja, Indira Radić, Rada Manojlović, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik, Seka Aleksić, dok će se uz Brenine skute priviti Sanja Đorđević, Goca Božinovska, Dragan Kojić Keba, Viki Miljković. Inače, neki od narodnjaka, koji su bili na crnoj listi kod Popovića, sa velikim žarom braniće Brenine boje. Tu pre svega spadaju Zlata Petrović, Hasan Dudić, Vanesa Šokčić i Haris Džinović, koji je svoj poslednji album trebalo da izda za „Grand“, ali pošto sa Sašom nije našao zajednički interes, prekinuli su svaku saradnju.

Podsećanja radi, ovo nije prvi puta da naši pevači odlučuju čijem će se carstvu prikloniti. U avgustu prošle godine, Željko Mitrović bio je na korak od osnivanja nove izdavačke kuće, koja bi bila žestoka konkurencija Saši Popoviću. U to vreme se spekulisalo da bi broj jedan „Pinkovog“ novog izdanja trebalo da bude Aca Lukas, koji je tada stao na stranu Mitrovića. S obzirom na to da su dva medijska maga našla kompromis, od raskola ništa nije bilo, a mnogi pevači ugrizli su se za jezik i pokajali što su javno pokazali na čijoj su strani.

Scenografija pripada Popoviću?!
Opšte je poznata stvar da je Saša Popović po uzoru na najgledanije italijanske šou programe uložio mnogo novca i truda da bi „Grand“ izgledao glamurozno. Popović i scenograf Sava Barbuzan svake godine su odlazili u Belgiju na najveći sajam scenske opreme i tako bili u trendu kupujući najsavremeniju opremu. Inače, Sale je u nekoliko navrata istakao kako ima najbolju scensku opremu, čija se vrednost meri višemilionskim evrima, tako da će u slučaju razlaza njemu pripasti i oprema. (Alo)

Brenin „klan“:
- Sanja Đorđević
- Dragan Kojić Keba
- Goca Božinovska
- Viki Miljković
- Hasan Dudić
- Vanesa Šokčić

Sašino jato:
- Zvezde „Granda“
- Saša i Dejan Matić
- Aca Lukas
- Seka Aleksić
- Zorica Brunclik

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар