Izgleda da se kontroverzni šoumen, i voditelj Arene B 13 malo zaneo na reviji u Delta sitiju u Podgorici. Iako Boki pokušava da od svog seksualnog opredeljenja napravi misteriju na Royal Fashion Weeku kao specijalni gost malo se opustio i svog zgodnog pratioca s vremena na vreme pipkao za butinu.

Boki je na reviji bio prava atrakcija i kada se pojavio svi prisutni su bukvalno zinuli u njega. Nikakvo čudo s obzirom na to da je imao vrlo ekstravagantan stajling. Svoje debele noge utegnute u čarape sa halterima Boki je pokazao paparacima, a onda se udobno smestio i sa svojim prijateljem ispratio reviju. Sve vreme su komentarisali modele, smeškali se, a kada se revija završila zajedno su otišli. Iako kaže da je svoj stajling osmislio sam, on neverovatno podseća na stajling Jelene Karleuše viđen na jednoj od beogradskih revija.
Inače, Boki 13 se u Podgorici zadržao dva dana, a u jednom od hotela odseo je sa svojim prijateljem koji ga je dopratio iz Beograda. Odmah posle revije, Boki je zapalio u hotel, a na afterpartiju pojavio se tek nakon sat vremena, sa potpuno drugačijim, ležernijim stajlingom. Razlog je i više nego jednostavan – žuljali su ga halteri, što je on sam i potvrdio.
- Ne pojavljujem se na takvim događajima, ali ovo je bilo nešto specijalno, oni su ispunili sve moje uslove i ekstra sam se proveo. Stajling sam naravno sam osmislio. Kako se revija završila, tako sam otrčao u hotel da se presvučem. Halteri su bili scenski stajling koji je trebalo izdržati. Kako kod nas kažu trpi baba za lepotu. U privatnoj varijanti ih sigurno neću više nositi, nema sile… Nisam još toliko odlepio – smeje se Boki.
Kada smo ga pitali ko je momak pored njega, Boki je ko iz stopa odgovorio:
– To je moj prijatelj i saradnik iz Beograda, Aca…
A kada smo mu objasnili da se na slikama vidi kako ga pipka za nogu, Boki se prvo začudio, a zatim je kroz osmeh prokomentarisao…
– Pa mi smo stvarno samo drugovi!
Da li su drugovi, ili je Boki konačno otkrio svoje seksualno opredeljenje, možemo samo da nagađamo. Isto onako kao što je nagađao koje je seksualno opredeljenje Marije Šerifović pa je pitao da li je istina da je bila u vezi sa izvesnom Crnogorkom. Kada je Marija, začuđena pitanjem, odgovorila da nije, voditelj je imitirajući glas Tanje Vojtehovski u Trenutku istine odgovor okarakterisao kao lažan. Ko zna šta bi poligraf pokazao u Bokijevom slučaju da smo ga priključili pre pitanja Da li Acu koga maziš po kolenu gledaš samo kao druga?! (Scandal)




Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар