Posle mesec dana razdvojenog života, Željko Joksimović i Jovana Janković, najaktuelniji par u zemlji, odlučio je da još jednom otpočne zajednički život i nastavi sa pripremama za venčanje, koje će se kao što je prethodno planirano održati na jesen, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih paru.

- Željko i Jovana su se u njegovom stanu videli dva puta pre nego što ih je vaš paparaco prekjuče uslikao zajedno. Prvi put su se u tajnosti sreli čim su mediji objavili da grad bruji kako je ona u vezi sa Saletom Đorđevićem i već tada su učinili prve korake ka pomirenju. Dugo su pričali o svemu i odlučili da ljubavi daju još jednu šansu, a njihovo sledeće viđanje samo je potvrdilo tu odluku - započinje priču izvor blizak popularnom paru i dodaje da se Jovana opet preselila kod Željka.
- Jovana je deo stvari vratila u Joksimovićev stan već prilikom drugog susreta, a u trenutku kada ste je uslikali takođe je donosila kofere. On je otputovao za vikend jer ima zakazan nastup u Švajcarskoj, tako da će Jovana to vreme iskoristiti da se raspakuje. Koliko su rešeni da sve vrate na staro govori i to da su se dogovorili da nastave sa pripremama za venčanje koje je bilo zakazano za jesen. O tome neće govoriti za medije, barem ne u doglednom periodu, jer su odlučili da ovog puta što je duže moguće svoju ljubav neguju i drže je daleko od očiju javnosti - kaže naš izvor i dodaje da Jovana i Željko nisu pominjali glasine o njenoj navodnoj preljubi sa Saletom Đorđevićem.
- Odlučili su totalno da zaborave na tu priču. Najvažnije im je da i dalje postoje osećanja između njih dvoje, tako da im je to dovoljan razlog da nastave tamo gde su pre mesec dana stali - zaključuje naš sagovornik blizak Joksimoviću i Jankovićevoj.
Kako bismo čuli komentar novog-starog para, pozvali smo i Jovanu i Željka, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefone. Moguće je da su bili previše zauzeti uživanjem u Željkovom kulenu.

Jovana vraća prsten na ruku
Kako „Alo!“ saznaje, atraktivna voditeljka odlučila je da pomirenje sa bivšim dečkom „ozvaniči“ i na taj način što će vratiti skupoceni verenički prsten na ruku. Podsećanja radi, naš list je već pisao o tome da je Jankovićeva skinula nakit sa leve ruke posle objave da su raskinuli veridbu, ali ga nikada nije vratila Joksimoviću, a sada, kako stvari stoje, za tim neće biti potrebe.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар