Nova regularna sezona realityja “Veliki Brat” startuje 13. marta u 20h na televiziji Pink, a Opera-17.com vam ekskluzivno donosi fotografije nove luksuzne kuće u kojoj će živeti 12 takmičara!

Stiže novi “Veliki Brat”.
Posle nešto više od godinu dana, ukoliko ne računamo VIP sezonu, vraća se reality show “Veliki Brat” i to na velika vrata – u pet bivših republika.

Useljenje je zakazano za 13. mart u 20 časova na televiziji Pink, a publika će za početak upoznati 12 stanara iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i BiH.

Učesnici će provesti 106 dana u borbi za 100.000 evra u beogradskom Pionirskom gradu, na Košutnjaku, u kući od 400 m2 i sa 300 m2 oko kuće,a novi serijal će startovati pod parolom “Ljubi bližnjeg svog”.

Kako Opera-17.com saznaje, učesnike će 24 sata dnevno pratiti čak 46 kamera, a biće ozvučeni sa 60 mikrofona, a reality će realizovati produkcijski tim od 200 ljudi će pratiće svakodnevno stanare, a ukućani će imati na raspolaganju i psihologa.

Ono što je još zanimljivo jeste da je produkcijska kuća “Emotion” kupila uređaj koji koriste najveće američke televizijske stanice, a koji omogućava odložen živi prenos od otprilike dva minuta, a sve u cilju da se maksimalno smanji mogućnost da bilo koji neprikladan sadržaj ode u etar.



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар