Parovi organizovali striptiz žurku, ljubili se, pipali i bludničili do zore

Skidanje do gole kože.
Nakon što su Draško Alorić i njegova devojka Jovana Jevtović izbačeni zbog neprimernog ponašanja, ostali ukućani „Parova“ napravili su striptiz žurku.

Prvo su se u dnevnoj sobi razgolitili i „dohvatili“ karatista Miloš Vuković i Ivana Milutinović, dok su ih ostali posmatrali kako se pipaju i simuliraju seks. To nije smetalo Miloševoj devojci Zorici, koja se i sama uključila u prljavi ples.

Ubrzo se radnja iz dnevne sobe preselila u spavaću, gde su Ivana, Kristina i Dragana priredile striptiz samo za muški oči. One su se skidale, smejale i dodirivale, a s obzirom na to kako su ih muškarci gutali očima, nema sumnje da su i uživale.
I tako sve do jutra, kada su se neki od njih preselili u toalet, koji nije pokriven kamerama. A šta su tamo radili, nije teško pretpostaviti.

Varao sam ženu!

Peđa D’Boj javno je ispričao kako je, dok je nastupao u Istri, prevario ženu sa izvesnom misicom:
- Nastupao sam sa bendom u Istri, a u hotelu smo bili smešteni s nekim misicama. Jedna od njih me je pitala može li da se istušira kod mene u sobi i ja sam joj dozvolio. Čekao sam da završi, a kako je dugo nije bilo, ušao sam u sobu, a ona gola u krevetu. I tu se dogodilo šta se dogodilo. Bilo je lepo, ali to je samo seks, ništa više. Volim svoju ženu, i to niko ne može da pokvari.

Ivana je biseksualka!

Ivan Gavrilović je otkrio Slađi Delibašić da mu se Ivana Milutinović poverila kako voli i muškarce i žene.
Ivan: Rekla je da je biseksualka!
Slađa: Šalila se!
Ivan: Ne verujem da se šalila! Ej, Slađo, gde mi živimo? Ona kao može da bude i sa muškarcem i sa ženom. Čak je rekla mojoj Marini da nju neće da dira. Dirala je Kristinu, a ona devojka pobegla.
Slađa: Ta Ivana, kakva god da je, bolja je od Dragane. Ova mala je strašno nevaspitana!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар